Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  4100 mp Valcea, Valea Caselor (Dragasani)  - 41000 EURO Proprietar 41000 €
Vanzare terenuri constructii 4100 mp Valcea, Valea Caselor (Dragasani) - 41000 EURO , Valea Caselor (Dragasani) , jud. Valcea

Teren de vanzare Terenul este situat in Mun Dragasani, strada Capitan Hoarcă nr. 38 B (centura orașului) cu doua deschideri, una către centura, cealaltă pe lângă calea ferată. Suprafața este de 4100 m2, acces la apa curenta, gaze, electricitate, canalizare, puț forat la mare adâncime. Ideal pentru deschiderea unei afaceri. Terenul deține toate actele (titlu de proprietate, carte funciară, unic proprietar). Prețul este usor negociabil (10/m2).

41000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.