Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Prahova, Schiulesti - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Schiulesti - 20000 EURO Schiulesti, Schiulesti , jud. Prahova

Deschidere 16 m, apa contorizata, curent electric contorizat, canalizare stradal Pomi plantati organizat(pruni,meri,nuci) si zmeura. Un foisor functional si o cabanuta.

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Prahova, Schiulesti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Prahova, Schiulesti - 0 EURO lunar Schiulesti, Schiulesti , jud. Prahova

4200 mp, in Schiulesti, pe coasta, asfaltat, teren cu pomi, priveliste superba, loc pentru casa in mijlocul terenului, aproape de manastirea Crasna; ideal casa vacanta sau pensiune

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Prahova, Schiulesti - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Prahova, Schiulesti - 0 EURO Schiulesti, Schiulesti , jud. Prahova

Terenul este situat in satul Schiulesti, localitatea Izvoarele, jud Prahova, in zona submontana a Carpatilor de Curbura, traversata de raul Crasna, zona cu peisaje montane de neuitat, ideala pentru o pauza de la viata aglomerata de zi cu zi. La 2 km de urcat in munte (aprox 30 min) puteti vizita schitul Crasna. La 5 km se afla statiunea Slanic Prahova, unde puteti vizita salina din Slanic, cea mai mare salina din Europa, va puteti racori la Baia Baciului sau in Raul Crasna. Statiunea Cheia se afla la 15 km. Utilitati: apa, lumina, canalizare, pretabil casa vacanta.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Prahova, Schiulesti - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Prahova, Schiulesti - 0 EURO Schiulesti, Schiulesti , jud. Prahova

Vand teren intravilan in Schiulesti, Prahova(la poalele Manastirii Crasna si la 3 km de Salina Slanic Prahova )5000 mp, parcelabil. Facilitati in zona: curent electric, apa pe conducta, telefon, cablu, internet,magazine locale. Pomi fructiferi: nuci, pruni, meri. De asemenea,teren arabil. O mica parte poate fi drenata pentru a o transforma in lac cu peste.(Pretul este valabil doar pentru intregul teren)Este ideal pentru construirea unor case de vacanta sau chiar pensiune avand in vedere zona cu potential turistic. Pentru mai multe detalii,contactati-ne!

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Prahova, Schiulesti - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa Prahova, Schiulesti - 23000 EURO Schiulesti, Schiulesti , jud. Prahova

Casa de vanzare localitatea Schiulesti Prahova 1000 mp si livada Doua intrari din 2 strazi asfaltate Curent electric Canalizare Apa potabila Mai multe detali la telefon

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Prahova, Schiulesti - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Prahova, Schiulesti - 0 EURO Schiulesti, Schiulesti , jud. Prahova

Vand teren intravilan in sat Schiulesti,la 3 km de Manastirea Crasna,facilitati in zonacurent electric,apa,cablu,internet.Este ideal pentru construirea unei case de vacanta,este o zona foarte linistita.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii 1000 mp Prahova, Schiulesti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii 1000 mp Prahova, Schiulesti - 0 EURO lunar Schiulesti, Schiulesti , jud. Prahova

Terenul este situat in satul Schiulesti, localitatea Izvoarele, jud Prahova, in zona submontana a Carpatilor de Curbura, traversata de raul Crasna, zona cu peisaje montane de neuitat, ideala pentru o pauza de la viata aglomerata de zi cu zi. La 2 km de urcat in munte (aprox 30 min) puteti vizita schitul Crasna. La 5 km se afla statiunea Slanic Prahova, unde puteti vizita Salina din Slanic, cea mai mare salina din Europa, va puteti racori la Baia Baciului sau in Raul Crasna. Statiunea Cheia se afla la 15 km. Utilitati: apa, lumina, canalizare, pretabil casa vacanta.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.