Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren si Constructii, Vanzare/Inchiriere in Olt, Oportunitate! Agentie - 0 comision - exclusivitate 105000 €
Teren si Constructii, Vanzare/Inchiriere in Olt, Oportunitate! Margineni-Slobozia, Margineni-Slobozia , jud. Olt

Teren si constructii de Vanzare/Inchiriere in Exclusivitate, deci Comision 0% Cumparator, in Localitatea Margineni Slobozia, Judetul Olt, aproape de Localitatea Scornicesti. Pe suprafata respectiva sunt edificate urmataorele anexe: Sopron Metal (Hala) construit pe o suprafata la sol de 900 mp, construit din Metal si acoperit cu Placi Azbociment. Atelier (Hala) construit pe o suprafata la sol de 126 mp, din cadre Beton si Caramida si este acoperit cu placa turnata. Remiza Metal (Hala) pe o suprafata la sol de 60 mp si este construita din Metal pe fundatie BA. Depozit Carburanti pe o suprafata la sol de 28 mp si este construit din Metal pe fundatie BA. Deci, realizand un scurt rezumat, observam urmatoarele aspecte: Hala principala de 900 mp pentru depozitare plus Anexele din jur care pot fi folosite Birouri sau Ateliere. Locatia beneficiaza de apa extrasa dintr-un put aflat pe proprietate si racord la curentul electric de 380 V. Un aspect foarte important il reprezinta faptul ca locatia beneficiaza de autorizatie "SPATIU AUTORIZAT PENTRU COLECTAT DESEURI" ! Doriti mai multe informatii ? Suntem bucurosi sa vi le oferim. Retineti, Comision 0% Cumparator !

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(