Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  15 ha Olt, Cioraca  - 37500 EURO Proprietar 37500 €
Vanzare terenuri agricol 15 ha Olt, Cioraca - 37500 EURO Cioraca, Cioraca , jud. Olt

Vand teren cu livada de pruni la pret foarte bun ! Direct proprietar ! Terenul este plantat cu livada de pruni pe rod = 1,5 ha. Pret 3 lei / mp negociabil.Posibilitate construire casa[ case ] de vacanta intr-o liniste desavarsita. Terenul este situat la 40 km fata de Pitesti se afla intro- zona inpadurita ( padure seculara de stejar Cotmeana ). Acces catre livada se face pe un drum forestier se circula cu auto . Exista curent electric tras pana la terenul cu pruni si apa potabila. Se vinde si parcela mai mica , minim 5000 mp cu 12000 lei

37500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Olt, Cioraca  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 2 camere Olt, Cioraca - 15000 EURO Cioraca, Cioraca , jud. Olt

Complet utilata, teren 3900m cu pomi fructiferi, put cu apa potabilă deschidere la drum 26m si anexe gospodărești. Casa este compusă din 2 camere de locuit, soba de teracota, renovată partial în anul 2014 constând în consolidarea colțurilor si subzidirea fundației, izolată exterior cu polistiren acoperis din tablă in interior gresie si parchet Suprafata utila: 3900,0 m2,

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.