Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


VIla/Cabana Banita, Hunedoara Agentie - 0 comision - exclusivitate 300000 €
VIla/Cabana Banita, Hunedoara Banita, Banita , jud. Hunedoara

Apulum94 va ofera spre vanzare o vila/cabana situata in zona Banita, jud. Hunedoara. Vila este amplasata pe un teren in suparafata de 1500 mp, situat in imediata apropiere a DN66, avand un acces facil catre acesta. Amprenta la sol este de 150 mp, suprafata construita a casei fiind de 420 mp, din care 356 utili (incluzand terasele). Vila este compusa din P+1+M, fiind compartimentata astfel: Parter: -Hol de acces 4 mp; -Living si bucatarie 71 mp; -baie 4,75 mp; -camara 6 mp; -debara 6 mp; -garaj 18 mp; -terasa deschisa 20 mp cu zona de BBQ; Etaj: -Dormitor 20 mp; -Dormitor 14 mp; -Dormitor 20 mp; -baie 5 mp; -terasa inchisa (camera de zi) 27 mp; -balocn 5 mp; -terasa deschisa 19 mp; Mansarda: -Camera de Hobby 29 mp; -debara 3 mp; -Terasa 20 mp; Vila se vinde complet amenajata, in conformitate cu fotografiile. Este bransata la curent electric, dispune de put forat cu hidrofor, fosa septica, incalzirea fiind facuta cu centrala pe lemne, integrata in semineul de la parter, perfect functional, avand Puffer, incalzirea facandu-se cu ajutorul lui, prin pardoseala pe parter, iar etajul si mansarda dispun de calorifere. De asemenea, vila dispune si de AC. Peretii exterior ai casei sunt izolati cu polistiren de 10 cm, parterul fiind imbracat in piatra decorativa. Tamplaria este de tip termopan, cu 5 camere. Curtea este amenajata, dispune de zona de gratar, care dispune de cuptor si plita (soba), foisor si balansoar. Structura de rezistenta a constructiei este alcatuita din stalpi de beton armat, fundatii continue pe tot perimetrul cladirii si o fundatie izolata sub stalpii centrali. Fundatiile continue sunt alcatuite din stalpi de fundare, armati la partea inferioara, pe care sprijina grinzile de fundare. Peste parter avem placa de beton armat. Inchiderile exterioare sunt construite cu Porotherm de 30, fiind asezate pe latura de 30. Inchiderile interioare au o grosime de 30, iar peretii bailor de 15 cm, inaltimea camerelor fiind 2,75m. Acoperisul este tip sarpanta de lemn cu invelitoare de tabla. Toate actele sunt la zi, vanzarea-cumapararea fiind posibila intr-un timp scurt.

300000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(