Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Dolj, Ciocanesti  - 26500 EURO Proprietar 26500 €
Vanzare casa Dolj, Ciocanesti - 26500 EURO Ciocanesti, Ciocanesti , jud. Dolj

Vand Casa in sat Ciocanesti judetul dolj. Casa are amprenta la sol de peste 200 mp iar terenul are suprafata de 1300 mp Recent renovata interior, Baie, bucatarie cu apa curenta si fosa septica. in curte mai sunt numeroase anexe : o bucatarie de vara cu o alta camera, garaj, patul etc. dumul este asfaltata de curand, sunt 5 km de la soseaua Craiova-Caracal iar pana la gara de pe magistrala Craiova - Bucuresti sunt 5 min de mers pe jos. Merita vazuta! daca se doreste se poate achizitiona si separat 3.5 hectare de pamant.

26500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Dolj, Ciocanesti  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 3 camere Dolj, Ciocanesti - 20000 EURO Ciocanesti, Ciocanesti , jud. Dolj

Vand casa batraneasca in comuna Ciocanesti,suprafata totala teren 3.800mp!mai multe detalii la telefon- 732 - arata telefon - !

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.