Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  6 camere Calarasi, Seinoiu  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 6 camere Calarasi, Seinoiu - 40000 EURO Seinoiu, Seinoiu , jud. Calarasi

Vand sau schimb vila zona piscicola Mostistea cu apartament sau gars. dubla Bucuresti. Imobilul are 180mp.utili + 40 mp.garaj.(6 camere + doua grupuri sanitare). Accesul la proprietate se face : Prin 1.-DN3 cu iesire prin Pantelimon ,pana la km 35.- Tamadaul Mic.- 2.Pe Autostrada Soarelui pana la Fundulea . - 3. Cu trenul de la Gara Bucur Obor Est. pana la statia Mostistea . Tel.: 0739670477.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Calarasi, Seinoiu  - 60 EURO Proprietar 60 €
Vanzare casa 3 camere Calarasi, Seinoiu - 60 EURO Seinoiu, Seinoiu , jud. Calarasi

CASA DE VANZARE- SEINOIU, TAMADAUL MARE Vand teren (450 m patrati) cu casa (120 m patrati) in sat SEINOIU, comuna TAMADAUL MARE, judetul CALARASI, situat la 44 km de km 0 Bucuresti, pe autostrada A2.Casa: sufragerie, doua dormitoare, toaleta, bucatarie, magazie, beci 80 m cubi si un garaj tip «granituri».Magazia: loc pt lemne, centrala termica cu lemne si carbuni, boiler de apa calda (150 litri) cu sistem electric si panouri solare.Alimentarea cu apa se face din put la -45 m si cu pompa Grundfos si hidrofor 100 l/2 bari. Apa menajera se acumuleaza intr-o fosa vidanjabila.In magazie este spatiu pentru generator pe benzina de 6.5 kw, necesar in cazul penelor scurte de curent.Incalzirea: calorifere de fonta.In jurul casei este o terasa betonata de 56 m patrati, acoperita cu policarbonat.Zona gratar de 12 m patrati, gratar acoperit cu tigla.Casa e facuta din blocuri de B.C.A pe fundatie de beton armat si dublata cu poliestrudat.Ferestre termopan.Curte cu gazon si pomi fructiferi, numar etaj: 1, numar camere: 3, numar loc de parcare: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 450, suprafata totala: 450, suprafata construita: 120, anul constructiei: 2006

60 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.