Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere prima inchiriere, comision 0, Militari Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 445 €
Apartament 3 camere prima inchiriere, comision 0, Militari Residence Militari Residence, Bucuresti

De inchiriat apartament cu 3 camere, situat la etajul 4 din 7, in bloc edificat 2017, pozitionat pe strada Tineretului nr. 85 din Militari Residence, langa capatul STB. Comision 0% client Apartamentul decomandat este format din living, dormitor mare + dormitor mic, baie si hol spatioase, iar bucataria este in balconul cu spatiu de asemenea generos. Mobilat si utilat cu eletrocasnice noi de cea mai buna calitate, fiind la prima inchiriere, apartamentul nefiind locuit pana in prezent. Spatii de depozitare multiple. Centrala proprie. In imediata apropiere gasim locuri de joaca pentru copii, Lidl, Mega Image, Mall La Strada, scoala, gradinita Kids Club, piscina Ballroom, Militari Shopping Center, terase, etc. Transport: STB 178, 278 - 2 min, metrou Preciziei - ~15min deplasare / 5 min cu STB Pentru mai multe detalii sau informatii ma puteti contacta telefonic sau pe email.

445 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(