Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare apartament Bucuresti, Libertatii - 74000 EURO Proprietar 74000 €
Vanzare apartament Bucuresti, Libertatii - 74000 EURO Libertatii, Bucuresti

Piata Muncii, bulevardul Basarabia, particular vand ap 2 cam decomandat zona Piata Muncii b-dul Basarabia 5 min pana la statia de metrou ap se vinde renovat mobilat si utilat 2019 lux disponibil imediat. Toate actele la zi. Particular vand apartament 2 camere decomandat zona B-dul Basarabia Piata Muncii str. Campia Libertatii aproximativ 5 min de mers pana la statia de metrou Piata muncii sau Dristor 1/2 - in imediata apropiere este complex comercial cu farmacii , banci si mai multe magazine comerciale - in spatele blocului se afla scoala generala si gradinita de stat- la 5 min de mers se afla Parcul IOR si parcul Riviera stadionul National si Patinoarul National unde se pot desfasura diverse activitati sportive atat pt copii cat si pt adulti - ap este situat la etaj 4 din 8 an constructie bloc 1979 blocul este reabilitat - ap la interior este complet renovat 2019 luna martie - instalatii sanitare - instalatii termice - instalatii electrice - Usi de interior schimbate *** Toate lucrarile de renovare au fost facute de firma autorizata cu factura si garantie *** Toate actele la zii cadastru intabulare certificat fiscal certificat energetic *** Apartamentul se vinde mobilat si utilat ( toate electrocasnicele si mobila sunt noi in garantie cu factura )

74000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament Bucuresti, Libertatii - 210000 EURO Proprietar 210000 €
Vanzare apartament Bucuresti, Libertatii - 210000 EURO Libertatii, Bucuresti

Casa Poporului, Bd. Libertatii, particular, 4 camere, bd. Libertatii nr. 12 (SRI - Bancpost), etaj 7/8, unicat in zona, vedere senzationala Casa Poporului, renovat, modificat, parchet stejar, 2 grupuri sanitare, masterbedroom 3 dormitoare , 2 balcoane , 3 A/C , vedere majoritar fata

210000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Libertatii - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Libertatii - 70000 EURO Libertatii, Bucuresti

Apartament 2 camere etaj 4/10 semidecomandat, situat in strada Campia Libertatii la intersectia cu strada Baba Novac, chiar la intrare in Parcul Alexandru Ioan Cuza, complet renovat si imbunatatit, izolatie interior, foarte ingrijit si curat. Zona linistita , plina de verdeata, in apropiere de Mall Park Lake, apeatamentul este situat intre Parcurile Arena Nationala ( Lia Manoliu ) si Alexandru Ioan Cuza. Zona este superba.

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Libertatii - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Libertatii - 400 EURO lunar Libertatii, Bucuresti

2 camere, Campia Libertatii, semidecomandat, etaj 2 din 9, renovat recent, mobilat si utilat nou, modern, bloc foarte curat, zona verde, liniste, excelent pentru un cuplu.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Libertatii - 317 EURO lunar Proprietar 317 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Libertatii - 317 EURO lunar Libertatii, Bucuresti

PROPRIETAR Inchiriez ap 2 camere Campia Libertatii nr 33 mobilat si utilat. Imobilul este curat, liber, situat intre Parcul Titan si Parcul National si este dotat cu interfon, izolatie termica/fonica, contorizare. Pretul NU este negociabil

317 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(