Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Alba, Capud  - 24900 EURO Proprietar 24900 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Capud - 24900 EURO Capud, Capud , jud. Alba

Vand casa cu livada de 1600mp formata din 2 camere mari individuale o bucatarie si inca o incapere de o posibila baie. 1. Prima camera (la drum) 2. A doua camera 3. Bucataria (pe final) 4. Posibila baie (intrare din bucatarie) S-a renovat interior si exterior, geamuri termopane, finisaje interiorare, teincuita in intregime de la caramida (poze demostrative), subzidire si gard de tabla de 30m plus fantana in curte (doar 5 case in tot satul) Se afla la 20km de Alba Iulia, 3km de Teius, iar 8km la viitoarea autostrada in contructii. Din Sept. 2019 are pod cu legatura directa cu Teiusul.

24900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Alba, Capud  - 24000 EURO Proprietar 24000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Capud - 24000 EURO Capud, Capud , jud. Alba

Teren drept avand suprafata totala 2221mp din care gradina de 1324 mp si curtea de 897 mp cu 2 cladiri. Casa mai mare este alcatuita din 3 camere cu intrare separata dintr-un hol spatios si baie cu intrare tot din hol. Geamuri si usa de intrare termopan. Casa mai mica este alcatuita din bucatarie, sufragerie si camara spatioasa. Sub camara este pivnita cu tavan din placa de beton. Casele sunt in stare buna. Baia si bucataria au apa de la retea ( Sebes). In curte este robinet cu apa din sursa locala ( izvor). Incalzirea se face cu lemne. La baie este cazan de inox ( boiler ) pentru lemne. Pereti din caramida. Acoperis de tigla. Este curen continuu si trifazic. Informatii la telefon : 743 - arata telefon - 745 - arata telefon -

24000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.