Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Alba, Beldiu  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Beldiu - 35000 EURO Beldiu, Beldiu , jud. Alba

Vand casa cu gradina mare in Beldiu, suprafata teren = 3194 mp, teren situat pe colt (deschidere la doua strazi), deschiderea secundara este de cca 100 ml ( posibilitate dezmembrare si valorificare). Casa este construita in anul 1964, Pe teren mai exista sura, anexe, pivnita, etc.. Se vinde mobiliata complet si cu alte unelte gospodaresti (cazan tuica, cuptor paine). Casa are Suprafata utila de 105 mp (masurata) impartita in 2 corpuri : corp principal (casa) de cca 85 mp si corp secundar (bucatarie vara) de cca 21 mp. Utilitati la limita : curent electric, apa curenta Incalzirea se realizeaza cu sobe teracota pe lemne. Raport de evaluarea efectuat pentru stabilirea valorii de piata. Pret usor negociabil.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.