Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Herneacova - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
Ramona Proprietar vand casa individuala, in zona Domeniului Herneacova Proprietar vand casa individuala, situata la 30 km de Timisoara, in apropierea Domeniului Herneacova si a lacului. Proprietatea are suprafata terenului de 1054 mp, iar suprafata utila de 139 mp.La subsolulul casei exista o boxa mare. Terasa acoperita de 44 mp va ofera momente de liniste si relaxare. Camera tehnica are acces separat, din exteriorul casei.La parter: living generos, cu semineu pe lemne, bucatarie inchisa, loc dinning, hol si baie cu dus.La etaj regasim: 1 dormitor matrimonial si 1 dormitor copil, ambele cu balcon acoperit si 1 baie spatioasa, cu jacuzzi. Casa dispune de un car port acoperit, la intrare in curte. In gradina regasim o zona de barbeque, cu gratar si bar zidit din caramida, pomi fructiferi, un foisor din lemn, wc serviciu, anexa depozitare lemne, un atelier pentru diverse si inca un car port. Casa este dotata cu: geamuri termopan tripan, parchet lemn natur, balustrada din lemn masiv, semineu pe lemne, usa intrare metalica, usi interior Coco Tinoli, doua surse de incalzire: centrala pe lemne, marca Viessman 30 KW si centrala electrica de 15 KW, marca Romstal Vision, aparat aer conditionat, aspersoare, paratrasnet si rulouri transparente antivant. Utilitati generale: apa forata, canalizare asigurata prin fosa septica, acoperis tigla, sistem de incalzire prin calorifere.Casa se vinde mobilata si utilata. Ideala atat pentru o familie cu copii, cat si pentru cuplurile active, proprietatea ofera atat posibilitati de activitati in aer liber si relaxare, cat si posibilitatea de homeoffice. Pret: 120.000 euro

Pe site din 21-03-2024
Vizualizari 88
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 139 m2
Suprafata teren: 1054 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Herneacova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Herneacova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Herneacova.

Este Herneacova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Herneacova  - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare casa Timis, Herneacova - 43000 EURO Herneacova, Herneacova , jud. Timis

*Direct de la proprietar *Ideala pentru liniste totala *Este situata in coama cu acces rapid la strada principala *821mp, 20m front stradal *Intabulata, se vinde la rosu *Constructie noua 2022, open space, terasa mare, 100mp construiti fara terasa *Utilitati: apa, curent, canalizare *Mai multe detalii la telefon Case de vanzare - Herneacova , Case de vanzare - Timis

43000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Herneacova  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Timis, Herneacova - 55000 EURO Herneacova, Herneacova , jud. Timis

lazarescu marius Vand casa la rosu, Herneacova Timis Herneacova

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(