Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 457 mp Bucuresti, Iancu Nicolae - 300000 EURO

300000 €  De vanzare
Ciprian Hrisca Teren 457 mp Pipera - Iancu Nicolae nr. 6A De vanzare teren pe Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 6A Suprafata 457 mp Front stradal 21.10m Utilitati: Curent, apa, canalizare, gaz. Comision cumparator: 0% Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata teren: 457 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Pipera.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Pipera. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pipera.

Este Iancu Nicolae zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Pipera  - 329000 EURO Proprietar 329000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Pipera - 329000 EURO Iancu Nicolae, Pipera , jud. Ilfov

*Proprietar* Terenul este situat in Pipera, pe strada Drumul Negru. Este in apropierea intersectiei Bulevardului Pipera cu Strada Erou Iancu Nicolae. In zona sunt amplasate doar proprietati individuale de lux. Este multa liniste fiind ferit de forfota si poluare. Terenul a fost curatat, nivelat si gata pentru constructie. Suprafata terenului este de 1000mp, foarte bine proportionat, cu o deschidere generoasa de 26m si o lungime de 38.5m. Aviz de la aeronautica obtinut in noiembrie 2023 pentru 4m. Suprafata construibila 450m cu Hmax=4m Certificat de urbanism de constructie in curs de emitere. Are emis certificat de urbanism care a expirat in Noiembrie 2023. POT 45%, CUTmax P+1 = 0,9mp; CUTmax P+2 = 1,3mp. Toate utilitatile (energie electrica, apa curenta, gaze, apa si canalizare) se afla la limita de proprietate. Acces la utilitati la toate utilitatile la o distanta de maxim 40-50m. Drumul de acces este public. Localizare: Google Maps: goo.gl/maps/11SJLTkqTtgtWjmL8 Coordonate GPS: 44.508542N, 26.1303988E Lipit de: Tenis Club Green Pipera Terenuri - Voluntari , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

329000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(