Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Ilfov, Pantelimon - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Vand spatiu comercial ClinceniStr Principala..Front stradal.Parter +etaj.70+70 metri suprafata utila.Izolatie de 10 .Fatada imbracata in lambriu.Bransat apa+canal+curent.Pretabil magazin(se poate vinde complet echipat-dar frigiderele si rafturile se platesc separat) /cabinet notarial /service auto(inaltime parter 4.70 metri).Alarma ce se poate reface contract la BGS.Suprafara teren 130 metri.VANDUT DE CATRE PROPRIETAR. Birouri - Spatii comerciale - Pantelimon , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 07-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 140 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Pantelimon.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Pantelimon. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pantelimon.

Este Pantelimon zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Ilfov, Pantelimon  - 600000 EURO Proprietar 600000 €
Vanzare spatii comercial Ilfov, Pantelimon - 600000 EURO Pantelimon, Pantelimon , jud. Ilfov

Vand hala de productie si/sau depozitare in Pantelimon. Hala in suprafata de 1 150 mp, situata in Pantelimon. Hala este inchiriata integral si se poate vinde ca afacere la cheie, cu chiriasi sau fara chiriasi. Hala este inchiriata integral (7 chiriasi) si se poate vinde ca afacere la cheie, cu chiriasi sau fara chiriasi. INVESTITIE CALCUL RANDAMENT Pret HALA+TEREN - 600 000 euro; Chirie incasata anual - 55 000 euro; Rata de amortizare - 10,9 ani; Randament financiar - 9,17 %/an. Hala este construita din beton armat, cu pereti dubli si termoizolatie, este compartimentata cu pereti detasabili, in suprafete de 100 m.p., 200 m.p., 300 m.p., pana la 400 m.p.. Spatiul dispune de urmatoarele utilitati: apa curenta, curent trifazat 400 KVA, gaze, acces tir, acces rapid catre toate nodurile rutiere. Exista mijloace de transport in comun, statia STB fiind la 20 de metri de hala. Halele pot fi utilizate atat pentru activitati de depozitare cat si pentru activitati de productie in functie de specificul si domeniul de activitate al fiecarui locatar. Birouri - Spatii comerciale - Pantelimon , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti - Ilfov

600000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(