Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament Ialomita, Slobozia - 948 EURO lunar

948 €  De inchiriat
Daniel zona centrala Chirie Ap 2 camere in blocul cu Asirom si BRD Pentru mai multe detalii va rog sa imi scrieti email pe adresa mea: d1980ma @gmail .com (scris fara spatii) la etajul 2 din 4 pe Str. Chimiei in blocul cu Asirom si Banca Brd (Bloc D3)centrala termica, aragaz frigider, canapea extensibila, cablu tv, internet, masina spalat Chirie 190 euro /luna (fix) si doresc chiria in avans pe 3 luni (570 euro) fara o alta garantieDin momentul in care va mutati nu o sa platiti primele 3 luni de zile deoarece ati platit in avans Sunt propietar, persoana fizica si nu sunt interesat de intermediari sau agenti imobiliari

Pe site din 25-06-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 53 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Slobozia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Slobozia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Slobozia.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Ialomita, Slobozia  - 1900 EURO lunar Proprietar 1900 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Ialomita, Slobozia - 1900 EURO lunar Ultracentral, Slobozia , jud. Ialomita

Ofer spre inchiriere apartament cu 2 camere recent renovat, decomandat, complet mobilat si utilat. Apartamentul este situat ultracentral, in Mun. Slobozia, Bdl. Unirii, langa Scoala Gimnaziala nr. 3 si cele mai importante institutii publice (spital,politie, parchet, instanta), la etajul 7 din 10,(lift nou), fiind dotat cu masina de spalat cu uscator, aer conditionat, centrala pe gaz, televizor, frigider, cuptor cu microunde, cuptor electric si plita pe gaz cu hota. Se inchiriaza cu contract pentru cel putin 12 luni. Nu accept fumatori si aminale de companie, apartamentul fiind recent renovat. Se percepe chiria pentru o luna in avans si garantie. 2 camere - Slobozia , 2 camere - Ialomita

1900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(