Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arad, Arad - 159000 EURO

159000 €  De vanzare
Casa, tip duplex P+M, de vanzare, situata in Cartierul Verde, pe un teren de 292 m2 total, avand amprenta la sol de 142 m2 si o suprafata utila de 210m2. Parter = hol principal, camera living, bucatarie , birou/dormitor, camera tehnica, baie, spalatorie, debara. Etaj = hol principal, doua dormitoare, fiecare cu dressing, baie , dressing separat, terasa acoperita. Utilitati: apa, canalizare, electricitate. Incalzirea se face printr-o centrala termina pe lemn racordata la calorifere, 1 unitate A/C. Casa se vinde direct de prorietar, mobilata, cu toata aparatura electrocasnica necesara. Pret negociabil. Case de vanzare - Arad , Case de vanzare - Arad

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 14
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 210 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Arad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Arad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Arad.

Este Cartierul Verde zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Arad  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare casa Arad, Arad - 165000 EURO Cartierul Verde, Arad , jud. Arad

Va ofer oportunitatea de a achizitiona o casa cu 3 dormitoare, finisata complet la cheie si pregatita pentru a va oferi confortul pe care il cautati. Pret: 165.000 € Suprafata utila: 113 mp Suprafata teren: 248mp Zona verde in fata casei: 100 mp Caracteristici principale: - 3 dormitoare spatioase, perfecte pentru intreaga familie. - Living open space, integrat armonios cu bucataria, ideal pentru socializare si divertisment. - Lumina naturala abundenta, datorita ferestrelor mari si a designului inteligent al casei. - Finisaje de calitate, pentru o experienta de locuit exceptionala. - Terasa acoperita, unde va puteti bucura de momente de relaxare si petreceri cu prietenii si familia - O curte privata, perfecta pentru gratar sau pentru copii sa se joace in voie. - Casa este complet pregatita pentru a va gazdui, cu toate utilitatile si dotarile necesare: apa, canalizare, curent, gaz, fibra optica. - Constructie realizata din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara de 15 cm, incalzire in pardosea la parter si calorifere la etaj. Localizare: Aceasta casa se afla in cartierul Westfield, o zona linistita si sigura, cu acces usor la facilitatile din cartier precum gradinita, sala de fitness, piscina, alimentara si locuri de joaca pentru copii. Case de vanzare - Arad , Case de vanzare - Arad

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(