Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Cluj, Dorna - 69000 EURO

69000 €  De vanzare
Se vinde proprietate compusa din casa de caramida si anexe ,teren aferent 1025m2. Casa solida,construita din caramida ,avand trei camere,hol si camara . Anexele sunt compuse din camera,baie,camara,sura si lemnarie. Proprietatea dispune de apa curenta de la retea +instalatie de apa de la fantana proprie,canalizare, curent electric. Baia este dotata cu boiler electric,cabina de dus,masina de spalat. Totul este functional,cumparatorul avand posibilitatea de a se muta imediat. Strada de acces este asfaltata, intr-o zona linistita in apropierea soselei principalele (Bistrita -Vatra Dornei).Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la 07******80. Multumesc ! Case de vanzare - Cluj-Napoca , Case de vanzare - Cluj

Pe site din 12-04-2024
Vizualizari 73
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dorna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dorna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dorna.

Este Intre Lacuri zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Dosu Bricii  - 950000 EURO Proprietar 950000 €
Vanzare casa Cluj, Dosu Bricii - 950000 EURO Intre Lacuri, Dosu Bricii , jud. Cluj

Vind casa de locuit in Faget str DDRosca .Zona ff relaxanta .suprafata teren 3001 mp.Suprafata casa 3x160 mp.Gradina amenajta ca si parc cu ienuperi brazi tuia gazon izvoare naturale Pirias cu iazuri stejari fagi pavata cu piatra in stil mediteranean Case de vanzare - Dosu Bricii , Case de vanzare - Cluj

950000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Cluj, Cluj-Napoca  - 200000 EURO Proprietar 200000 €
Vanzare casa 4 camere Cluj, Cluj-Napoca - 200000 EURO Intre Lacuri, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Sergiu Talos Ferma Piscicola Iaz Salaj Pastravarie situata in Loc. Iaz Judet Salaj. Suprafata 1800mp. Pe suprafata de teren sunt construite: -1 casa cu etaj. An constructie 2018. Partea de jos locuibila care dispune de 1 camera, 1 baie ,1 bucatarie open space cu living, semineu, depozit, curent trifazic, panouri solare apa calda, monitorizare video. -5 bazine circulare cu diametrul de 10 m -1 bazin cu diametrul de 4m fabricat din polipropilena --apa este captata din 2 vai (Valea Iazului si Valea Pestilor) intrand in bazine prin cadere de nivel , fara pompe. -1 sistem recirculant pentru refolosirea apei -put forat - aeratoare pentru oxigenarea apei -utilitar Mercedes-Benz cu platforma+1 Hidrobidon pentru transportul pestilor. -autorizatiile pentru functionarea activitatii sunt la zi. Daca sunteti o familie care isi doreste sa evadeze de traiul urban si vrea sa traiasca in armonie cu natura s-au doriti sa va reintoarceti in Romania aceasta este o oportunitate deosebita. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la Nr. Telefon 0770278797 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(