Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Nord - 83000 EURO

83000 €  De vanzare
Loredana Dinca Apartament 2 camere - 58 mp utili Popesti Leordeni, Bucuresti Se vinde apartament cu 2 camere,58 mp utili, mare , spatios, cu loc de parcare inclus in pret. Apartamentul are si balcon cu suprafata de 7.54 mp, deci o suprafata totala de 65.4 mp. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, cu exceptia mobilei de pe hol ( dresing si kalax), comoda alba din dormitor si electrocasnice mari din bucatarie (frigider, masina vase si rufe , si uscator).Ambele camere au aer conditionat. Imediat langa bloc se regaseste Lidl, Mega image si peste drum de bloc magazin chinezesc, farmacii, sala fintess. Avem statie de STB in imediata apropiere a blocului. Pentru mai multe detalii sau vizionari va rog sa ma contactati. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Popesti-Leordeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Popesti-Leordeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Popesti-Leordeni.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Nord  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Nord - 75000 EURO Nord, Popesti-Leordeni

Ionut VAND Apartament 2 Camere Popesti Leordeni cu loc de parcare Propietar vand apartament cu 2 camere decomandat, disponibil la etajul 3 al unui bloc, cu regim de inaltime P+3E . Sunt 53,66 mp utili la care se adauga balconul de 10,75 mp in totatal 64,66 mp ,bucataria se poate muta in balcon si se poate transforma in 3 camere. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si este structurat astfel:living, bucatarie inchisa, dormitor, hol de acces, baie si un balcon foarte generos inchis. Dispune de un loc de parcare cu drept de folosinta ce se va trece in contracul de vanzare -cumparare al imobilului. Punctul forte al apartamentului este zona ferita de zgomotul si praful de la bulevard, pe o strada cu bariera in capat, ceea ce reprezinta un loc ideal pentru famiille cu copii. Ansamblul rezidential se afla in imediata apropiere de Soseaua Oltenitei, la granita dintre Sectorul 4 Bucuresti si intrarea in orasul Popesti-Leordeni. Amplasat la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1, 10, 11, 34, In proximitate regasim: gradinite, statiile mijloacelor de transport in comun, supermarketuri Lidl si Mega Image toate in capatul strazii.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere de vanzare, 82mp, mobilat-utilat, Confort City Agentie - 0 comision - exclusivitate 88000 €
Apartament cu 2 camere de vanzare, 82mp, mobilat-utilat, Confort City Nord, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Va prezentam in exclusivitate un frumos apartament cu 2 camere situat in blocul 3 din complexul Confort City ( Popesti-Leordeni ) . Acest complex rezidențial modern ofera o gamă completă de facilități și servicii menite să vă îmbunătățească stilul de viață. Astfel acesta dispune de locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, supermarket, magazine , salon de infrumusetare, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, supraveghere video, paza umana permanenta, bariere cu cartela. In fata cartierului se afla un pod peste raul Dambovita ce face foarte facil accesul atat catre zona Pallady din sectorul 3 cat si catre centrul Bucurestiului (pana la Piata Unirii se ajunge in 20min cu masina). Daca aveti treaba in Sectorul 4,si acolo se poate ajunge usor via str. Sabarului - str. Leordeni - sos. Oltenitei. In ceea ce priveste mijloacele de transport in comun , statia STB a autobuzului 223 se afla la 700m , iar statiile de metrou Nicolae Teclu si Anghel Saligny la ~20 minute de mers pe jos. Intre cele 2 statii de metrou se afla centrul comercial Pallady ce face aprovizionarea foarte usoara, acesta cuprinzand : IKEA, Auchan, Metro, XXX Lutz, Kaufland, Leroy Merlin, Dedeman, Jumbo, Lidl, Jisk, etc. In ceea ce priveste parcarea, sunt disponibile locuri de inchiriat atat in parcarea subterana , cat si in cea supraterana, iar imediat in exteriorul complexului se gaseste usor loc de parcare gratuit. Cu o suprafață totala generoasă de 82 metri pătrați, apartamentul dispune de o configurație optima, care maximizează eficiența spațiului și oferă o atmosferă primitoare. Acesta are in componenta : -camera de zi, luminată și spațioasă (17mp), ce vă întâmpină cu o atmosferă caldă și primitoare, fiind un loc ideal pentru relaxare și socializare; -bucătăria deschisa (10,5mp), mobilata si echipată cu electrocasnice moderne ; -dormitorul(15mp) , cu acces pe balcon; -baia modernă(4mp) , utilata corespunzator; -balconul deschis, spatios (17mp), ce se poate accesa atat din living cat si din dormitor. Se vinde mobilat si utilat ca in poze, cu mici exceptii. Pentru a vă convinge că apartamentul corespunde nevoilor dumneavoastră, vă așteptăm la vizionare! Veti beneficia de servicii imobiliare profesioniste absolut GRATUIT! -consultanță gratuită cu privire la prețurile reale de piață; -consultanță juridică în domeniul imobiliar (verificarea și pregătirea actelor necesare pentru tranzacție); -consultanță profesionistă cu privire la accesarea unui credit ipotecar; va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. -ajutor pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui imobil (economisiți timp, nervi și bani). -comision 0% pentru cumparatori. Suntem deschisi la colaborare cu alte agentii si recompensam agentii colaboratori!

88000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(