Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Constanta, Lumina - 750 EURO lunar

750 €  De inchiriat
Ofer spre inchiriere apartament ultramodern situat in Faleze Nord, bloc nou si care ofera o superba vedere atat la mare cat si la lac. Apartamentul include parcare privata, este format din 2 camere spatioase, 2 bai, o bucatarie integral echipata inclusiv cu masina de vase si rufe si o zona de bar. Apartamentul este dotat cu AC in fiecare camera, internet de mare viteza, parasolare la geamuri iar finisajele si mobilierul sunt de cea mai buna calitate. Incalzirea in apartament este realizata cu centrala proprie pe gaz, iar bucataria moderna contine toate elecrocasnicele incorporabile . Baile sunt complet utilate, una fiind dotata cu cabina de dus , cea de-a 2-a cu cada, lavoarele sunt mari iar spatiile de depozitare multiple si generoase. Apartamentul este prevazut cu interfon, accesul in proprietate se realizeaza cu lift, iar locul de parcare se afla chiar langa acesta. Apartamentul beneficiaza de multa lumina naturala, este orientat S-V si situat la etajul 7, astfel oferind o frumoasa priveliste asupra lacului Tabacariei. 2 camere - Constanta , 2 camere - Constanta

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 19
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Lumina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Lumina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lumina.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Lumina  - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare casa Constanta, Lumina - 145000 EURO Nord, Lumina , jud. Constanta

Se vinde Vila la Mare! ‼️Super Oferta de la 150 > 145 EUR ‼️ Totul nou la tipla! P+1E+P ! Direct Propietar Constructie noua 2022-2023 Teren 250m² propietar 140m² Utili 4 camere 2 bai 2 balcoane 1 dresing 3 parcari Loc: Lumina Jud Constanta 5-7 Km distanta Navodari Mamaia Nord ‼️ 10Km distanta Constanta ‼️ 2Km distanta autostrada A4 ‼️ Pret:145.000 Euro ‼️ Accept credit bancar sau Cash! Accept schimburi cu apartamente noi in Mamaia si Constanta Accept si schimburi cu autoturisme 50-65k Pret schimburi 165.000 Euro ‼️ Casa este conectata la toate utilitatile: curent electric, apa ,canalizare, gaze si fibra optica: internet ‼️ ‼️Accept ca inainte casa sa fie verificata, inspectata de un specialist in constructii ori unde se doreste ‼️ Mai multe detalii si informatii la numerele de telefon: 07******23-07******39 Case de vanzare - Lumina , Case de vanzare - Constanta

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(