Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  6 camere Vrancea, Maluri  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 6 camere Vrancea, Maluri - 20000 EURO Maluri, Maluri , jud. Vrancea

Pentru ''tineri pensionari''. care vor o viata linistita la tara pe malul unei ape care se numeste '' Leica '' si traverseaza satul, ce se varsa in Putna, apoi in Siret, unde vin pescari de pretudindeni, propunem spre vanzare o casa din caramida, 6 camere, 2 holuri, dependinte, curent, apa, pe viitor proiecte pentru canalizare, asfalt si gaze, teren 800 mp + 300 mp constructii, cu gard zidit si porti de fier. In apropiere de centre comerciale si statii de microbuze. Bonus 1 ha teren extravilan in apropierea satului. Accept schimburi imobiliare cu diferente. Nr. tel : 0765255263.

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.