Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Valcea, Tatarani  - 14800 EURO Proprietar 14800 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Tatarani - 14800 EURO Tatarani, Tatarani , jud. Valcea

De vanzare CASA BATRANEASCA construita in anii 1970 in Capul Dealului, Tatarani la doar 16 km de Ramnicu Valcea si 1.5 km de Babeni. Utilitati: -Curent -Gaz -Apa curenta in curte si in casa -Cablu si internet la stalpul din fata casei. -Asfalt la poarta Casa are 72 m2, in curte se mai afla o constructie trecuta in acte o bucatarie de vara de 20 m2, doua bolte cu vie una facuta in 2013 si o fantana cu apa nepotabila (panza freatica find la 5 m). Casa este impartita in 4 camere (3 dormitoare iar a 4-a bucatarie cu apa curenta), un hol pe mijloc, la intrare un mic hol si o camara care poate fi transformata in baie. Toate 3 dormitoarele au sobe de teracota racordate la gaz cu arzator, dar functioneaza si cu lemn (se poate observa in poze) iar bucatarie exista o soba de caramida cu plita de gatit(neutilizata de foarte multi ani datorita faptului ca avem gaz tras in casa. Casa nu are geamuri termopan la nici o camera, acoperisul este din tigla. Necesita numeroase imbunatatiri ! Suprafata totala de teren este de 912 m2 In 2011 se incepusem constructia unei case noi in jurul celei vechi dar din motive personale n-am putut sa o duc la capat, am apucat sa fac doar temelia in jurul casei (construita la 1,3 m in fata si 1,5 m in spate) ulterior se poate ridica o casa in jurul celei vechi iar aceasta sa fie daramata. Actele si avizele de renovare de la primarie sunt mult mai ieftine fata de cele de demolare si constructie. Tot in 2011 am construit gardul, cum se vede si in imagini este turnat in beton cu plasa de fier. Toate actele de proprietate sunt la zi. Impozit pe 2019 platit! Din poze se pot vedea mai multe amanunte iar daca sunteti interesat puteti suna oricand la numarul de telefon din anunt. De asemenea las aici un link cu video orientativ despre interiorul casei: https://youtu.be/Rzr0h0fX8dU

14800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Tatarani  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Valcea, Tatarani - 0 EURO Tatarani, Tatarani , jud. Valcea

Se vand 2 parcele de pamant fiecare avand 2000mp cu iesire la drumul principal DN64 si respect iesire la drumul de Sonda in celalalt capat al parcelelor.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Valcea, Tatarani  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 5 camere Valcea, Tatarani - 40000 EURO Tatarani, Tatarani , jud. Valcea

Vand 1500 mp teren si casa cu 2 intrari, 2 bai, 4 camere, apa curenta, energie electrica, construita in anul 2015, partial mobilata, situat in Tatarani, Babeni, jud. Valcea Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: parter , Suprafata terenului: 1500,0 m2, Suprafata utila: 200,0 m2, Suprafata construita: 200,0 m2, Numar camere: 5 , Numar bai: 2 , Anul constructiei: 2015 , Incalzire: lemn ,

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.