Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

COMISION 0% - Vila Roesti - Valcea Agentie - 0 comision - exclusivitate 45000 €
COMISION 0% - Vila Roesti - Valcea Roesti, Roesti , jud. Valcea

RE/MAX Grup De Lux va ofera spre vanzare o casa idilica cu 4 camere, 2 bai, balcon si o terase in localitatea Roesti din judetul Valcea. Compartimentarea casei este gandita pentru a spori confortul familiei care isi va gasi caminul in ea. Parterul casei este compus din livingul generos de 26 mp, bucataria de 14 mp, camera tehnica de 1,7 mp, doua holuri, o baie si o minunata terasa de 20 mp. La etaj gasim cele 2 dormitoare complet decomandate de 14 mp si 20 mp, un birou de 10 mp, un dressing de 3,85 mp, o baie,doua holuri. Casa dipune de o curte superba in suprafata totala de 3868 mp, unde te poti relaza impreuna cu familia Pentru informatii si vizionari va rog sa ma contactati 0721 373 944 Delia Doandes

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  3000 mp Valcea, Roesti  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 3000 mp Valcea, Roesti - 0 EURO Roesti, Roesti , jud. Valcea

Vand teren central cu 55 ml deschidere la drumul national Horezu - Craiova situat in comuna Roesti langa primarie. Suprafata teren = 23 000 mp, din care 3000 mp intravilan. Terenul este plat, neavand diferente mari de nivel. Ideal supermarchet , service auto sau investitii cu fonduri europene. Pretul este 3 euro/mp si este negociabil pentru cei interesati numai la fata locului. Pe teren se afla si o constructie care este racordata la curentul electric , apa si canalizarea trec prin fata terenului.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.