Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  8 camere Sibiu, Retis  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 8 camere Sibiu, Retis - 50000 EURO Retis, Retis , jud. Sibiu

Casa centrala compusa din doua case pe curte construita 2010.primu corp compus din doua camere baie camera centralei si terasa.Al doilea corp compus din 8 camere.doua bai doua holuri .mansarda.terasa.Casa mai dispune de anexe gospodaresti.garaj mare curte.suprafata construita 800 m2 si gradina mare de 900 m2.

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Sibiu, Retis  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Retis - 16000 EURO Retis, Retis , jud. Sibiu

Casa de vanzare - Super ocazie Casa se prezinta in condiftii excelente, cumparatorul se poate muta in casa imediat, fara sa faca nicio lucrare in prealabil. Imbunatatiri: acoperisul a fost verificat tigla cu tigla si inlocuit tot ce nu era ok, s-a tras glet pe peretii si tavanul din camerele de sus, instalatia electrica inlocuita (cu impamantare), placa turnata pentru baie cu scurgeri facute, decantor betonat cu tevile de scurgere trase (s-au bagat 92 de saci de ciment in decantor), mai multe placi de beton turnate pentru a impiedica infiltrarea apei in camerele de jos, anexele de langa casa refacute (acoperite cu tabla de aluminiu de 5mm si placa turnata pana la jumatate; se pot modifica inclusiv pentru a fi locuite), cotete pentru pasari si porci, toata curtea este ingradita cu plasa, terenul de langa casa arat in toamna, pregatit pentru cultivare, poarta nou-nouta (a costat 2800 de lei). Pretul include si: teren langa casa 900 de metrii patrati, inca un teren de 900- 1000 de metrii patrati undeva langa cimitir, 1.3 ha de teren in camp (dat in arenda, se poate lasa in arenda sau scoate daca aveti alte planuri cu el). Toate actele sunt ok si toate aceste terenuri trecute in acte, deci cumparatorul va deveni proprietar cu acte in regula pe tot ce am enumerat aici. Adresa completa: sat Retis, com. Bradeni, nr. 28.

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.