Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Sibiu, Dupus  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Dupus - 70000 EURO Dupus, Dupus , jud. Sibiu

Teren intabulat cu CF,lacul are Proiect autorizatie de exploatare, Ape MURES.Lacul este prevazut cu Calugar si Deversor de apa.Cabana are 2 camere+2 terase+mansarda+camara+2 pivnite+una mica toaleta.Constructia este din lemn cu izolatie termica si caramida cu 2 intrari.Pe teren se afla una Filagorie mare + Casuta camping cu izolatie termica+2 grilluri din caramida rezistente la temperatura inalta.PARCARE masini si o Livada cu 85 pomi fructiferi.Accesul se face direct de pe drumul asfaltat catre satul DUPUȘ.Lacul este prevazut cu doua pontoane de pescuit.Pe teren sunt 2 izvoare de apa potabila.

70000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Dupus  - 54000 EURO Proprietar 54000 €

54000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.