Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Sibiu, Altina  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Altina - 30000 EURO Altina, Altina , jud. Sibiu

Vand casa in comuna Altina, jud Sibiu, compusa din 3 camere , bucatarie, pivinita +anexe gospodaresti ,curte si gradina (aprox.2000 mp). Utilitati :apa ,gaz,curent . Informatii la telefon 787 - arata telefon - sau 768 - arata telefon -

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Sibiu, Altina  - 29900 EURO Proprietar 29900 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Altina - 29900 EURO Altina, Altina , jud. Sibiu

Vand casa in comuna Altina, jud Sibiu pe Valea Hirtibaciului, curte mare plus anexe gospodaresti ! Utilitati : apa, gaz si curent ! Casa este compusa din : Parter - bucatarie si pivnita foarte mare cu 3 camere. Etaj - 3 dormitoare mari si o camara. Anexe - bucatarie de vara cu cuptor de paine incorporat, sopron pentru depozitarea cerealelor, grajd pentru animale, sura foarte mare cu 2 cotete de porci, unul de gaini si unul pentru oi. Curte si gradina aproximativ 2000 mp. Casa este disponibila imediat ! Informatii suplimentare la telefon : 787 - arata telefon - sau 768 - arata telefon -

29900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.