Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Salaj, Localitate Necunoscuta  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 3 camere Salaj, Localitate Necunoscuta - 65000 EURO , Localitate Necunoscuta , jud. Salaj

Casa cu etaj foarte frumoasa de vanzare in loc. Sutor, jud Salaj ,la 40 de km de Cluj. Este construita de aprox 10 ani, cu suprafata totala de 130mp.Casa nu a fost locuita permanent niciodata, fiind folosita doar ca casa de vacanta! Casa se vinde utilata,mobilata asa cum se vede. Compartimentat astfel: la subsol un garaj, la parter un living mare, baie si bucatarie, iar la etaj hol si 3 camere. Curtea are 2000mp,inprajmuita cu gard,iluminata, foarte frumos amenajata cu alee pavata,foisor,loc ptr gratare,baie in curte,debara si inca un foisor mare ptr aprox 5-6 masini.Iar langa mai este o livada cu pruni de inca 2000mp. Noul proprietar mai are o singura investitie: o centrala termica .Caloriferele fiind montate. Atat casa cat si terenul au toate actele la zi. MERITA VAZUTA!!! CER SI OFER SERIOZITATE!!!

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Salaj, Localitate Necunoscuta  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Salaj, Localitate Necunoscuta - 0 EURO , Localitate Necunoscuta , jud. Salaj

Vand teren extravilan 3ha in municipiul Dej, la 250m de soseaua Dej-Bobalna (in Viile Dejului, in spatele scolii), din care faneata plana de 1,5ha si livada de pruni pe rod in panta de 1,5ha.Terenul este intabulat( cu CF). Pretil afisat este pentru metru-patrat. Terenul este traversat de drum cu pietris si beneficieaza de stalpi de electrificare. Se afla intr-o zona naturala, linistita, flancat de padure la Sud, Est si Vest. exista parau si, in partea de Est, liziera padurii in adancime de cativa metri face parte a proprietatii de vanzare aici. Drumul judetean 108B, de la Dej pana la limita cu judetul Salaj este modernizat cu fonduri europene pe portiunea Dej-cartier Viile Dejului , care include apa potabila si canalizare, trotuare pavate si pista biciclete, adica sistematizare completa. Pret6EUR/m2 (60000EURO/ha).Parcelabil pretul difera si este negociabil.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  24 ha Salaj, Localitate Necunoscuta  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 24 ha Salaj, Localitate Necunoscuta - 0 EURO , Localitate Necunoscuta , jud. Salaj

vand teren arabil in localitatea Cristur jud Salaj in TAG partea 1 -23976mp si in RET partrea 1-2086mp

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.