Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Cheia - Valea Popii, vanzare vila P+E+M exceptionala Agentie - 0 comision - exclusivitate 89000 €
Cheia - Valea Popii, vanzare vila P+E+M exceptionala Valea Popii, Valea Popii , jud. Prahova

Proprietatea este situata pe DN1A, Ploiesti-Valenii de Munte-Brasov, in zona Valea Popii, la aproximativ 10 km de Cheia, pe valea Teleajenului. Casa este amplasata pe un teren de 250 mp concesionat pe toata durata de viata a constructiei (aceasta este situatia tuturor terenurilor din zona), din care constructia propriu-zisa are o amprenta de 120 mp. Structura cladirii este beci+parter+etaj+mansarda, avand o suprafata construita de 300 mp. Exteriorul este complet finisat: termosistem Austrotherm, tencuiala decorativa Caparol, tabla ondulata Viking, tamplaterie PVC cu geam termopan Rehau iar interiorul este la rosu si este compartimentat astfel: parter – living, bucatarie si baie, etaj 1 – 4 dormitoare si 2 bai (2 apartamente), mansarda – 4 dormitoare si 2 bai. Casa este amplasata intr-un mic cartier de vile cu vedere la padure, la cateva sute de metri de raul Teleajen. Accesul in cartier se face chiar din DN1A si este foarte facil chiar si in conditii de iarna.

89000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(