Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Prahova, Ungureni (Filipestii de Targ)  - 18 EURO Proprietar 18 €
Vanzare casa 2 camere Prahova, Ungureni (Filipestii de Targ) - 18 EURO , Ungureni (Filipestii de Targ) , jud. Prahova

Proprietar: Casa 60 mp + curte 1000 mp Casa 60 mp cu 2 camere, bucatarie, hol, camara, veranda, balcon, cu toate utilitatile + curte 1000 mp cu pomifructiferi, vita de vie si anexe. La 500 m de drum judetean 101P cu locatie aproximativa prezentata pe harta si inpoza. Cei 500 m sunt asfaltati recent. Structura initiala a casei din paianta a fost intarita prin subzidire (piatra si beton) si prin acorperirea cu plasa de Buzau si zidarie.

18 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Prahova, Ungureni (Filipestii de Targ)  - 42 EURO Proprietar 42 €
Vanzare casa 4 camere Prahova, Ungureni (Filipestii de Targ) - 42 EURO , Ungureni (Filipestii de Targ) , jud. Prahova

Casa de vanzare in Com Filipesti de Targ Casa 165 metri patrati, cu 4 camere, izolata, Cu geamuri termopan, baie complete renovata, camara, curte mare 500 metri patrati, foisor, gratar din caramida, garaj, beci. Merita vazuta!

42 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Prahova, Ungureni (Filipestii de Targ)  - 22500 EURO Proprietar 22500 €
Vanzare casa 3 camere Prahova, Ungureni (Filipestii de Targ) - 22500 EURO , Ungureni (Filipestii de Targ) , jud. Prahova

Casa cu teren Filipestii De Targ, Prahova casa si anexa din caramida in suprafata de 83m si726m suprafata terenului,este situata la centru la 10 m de scoala generala la50 m de gradinita.Este o zona linistita si o pozitie buna .Cssa este la soseaua principala.

22500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.