Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 1500 mp Prahova, Cocorastii Caplii - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1500 mp Prahova, Cocorastii Caplii - 0 EURO Cocorastii Caplii, Cocorastii Caplii , jud. Prahova

Proprietar, vand teren intravilan situat la soseaua principala in satul Cocorastii Caplii, comuna Magureni, Prahova, la 9 km de Campina, iesire catre DN1, cu suprafata de 1500 mp, deschidere 9mp.Teren pentru constructii, avand toate utilitatile.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Prahova, Cocorastii Caplii - 3 EURO Proprietar 3 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Cocorastii Caplii - 3 EURO Cocorastii Caplii, Cocorastii Caplii , jud. Prahova

Vand teren extravilan la drum asfaltat (cu posibilitate de trecere in intravilan), deschidere 13ml, cadastru si toate taxele platite. Se poate mari latimea la asfalt cu terenul vecin care este de vanzare. Usor negociabil.

3 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii 900 mp Prahova, Cocorastii Caplii - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii 900 mp Prahova, Cocorastii Caplii - 0 EURO lunar Cocorastii Caplii, Cocorastii Caplii , jud. Prahova

teren intravilan pentru constuctii, zona linistita , toate utilitatile la limita proprietatii

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5600 mp Prahova, Cocorastii Caplii - 56000 EURO Proprietar 56000 €
Vanzare terenuri constructii 5600 mp Prahova, Cocorastii Caplii - 56000 EURO Cocorastii Caplii, Cocorastii Caplii , jud. Prahova

Vand Teren Extravilan Vand teren extravilan 5600 mp .Zona Cocorasti Capli ,Judet Prahova . Drum de aces pietruit ,aproape de garla Prahova ,se poate sapa put pt apa .se poate face ferma de animale .se poate trage curent din apropiere de la Biserica .Terenul foarte bun pentru cultivat ,Acum jumatate din el este livada in panta ,iar celalata jumatate este cultivata cu lucerna momentan .Revin cu poze si video si mai multe amanunte .

56000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.