Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  15.5 ha Mures, Vidrasau  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 15.5 ha Mures, Vidrasau - 0 EURO Vidrasau, Vidrasau , jud. Mures

Vand 15500 mp teren intravilan in zona Aeroportului Transilvania situat la intrarea in Parcul industrial Mures la doar 800 m de intrarea pe autostrada Targu-Mures Cluj Napoca . Terenul dispune de toate utilitatile, existand posibilitatea de extindere a suprafetei in caz de nevoie. Pret negociabil.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  5000 mp Mures, Vidrasau  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Mures, Vidrasau - 50000 EURO Vidrasau, Vidrasau , jud. Mures

De vanzare 5000 mp teren intravilan cu constructie in Vidrasau la limita localitatii si in proximitatea Parcului Industrial. Imobilul disp[ine de energie electrica trifazica si exista posibilitatea de conectare la strada la reteaua de gaz metan, apa curenta si canalizare. Terenul are carte funciara. Cladirea este din caramida, are o suprafata de 150mp, cu un grad de uzura ridicat.

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.