Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mures, Silea Nirajului  - 13500 EURO Proprietar 13500 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Silea Nirajului - 13500 EURO Silea Nirajului, Silea Nirajului , jud. Mures

Casa de Vanzare Imobil potrivit pentru: Spatiu Comercial si/sau Casa de Locuit Adresa: Silea Niraj nr 127, com.Magheran ,jud.Mures Informatii despre proprietate: Teren Intravilan Suprafata teren: 337 m2 Acte proprietate la zi Distanta fata de centrul localitatii: 200 m Distanta pana la un punct de interes din zona sau primarie etc. 6 km Front stradal: 15:30 m Drum de acces : iluminat stradal,drum pietros (este in plan drum asfaltat) Nr. locuri parcare pe proprietate: 3 Informatii despre cladire: Casa:Parter+Mansarda (nu-i finisata) Anul constructiei: 1999 Anul ultimei renovari: in ultimi ani nu a fost Suprafata construita: 100,17 m2 Suprafata desfasurata: 200,34 m2 Numarul incaperilor/camerelor: 5 - cu posibilitati de recompartimentare:-sala mare,biblioteca,vestiar,antreu,masarda(pod) Fundatie din beton ,ziduri exterioare din caramida Finisaje: Pardoseala: gresie , Pereti: lamberie,var, Ferestre: din lemn, Usi:lemn, Retea electrica si instalatie termica :soba de teracota pe lemne Invelitoare acoperis: tigla Utilitati: Curent,closet rural ,magazie de lemne Contact Pentru mai multe detalii si vizionari va stau la dispozitie la numarul de telefon 758 - arata telefon - sau 751 - arata telefon - intre orele 8-13

13500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.