Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  400 mp Mures, Laureni  - 5599 EURO Proprietar 5599 €
Vanzare terenuri constructii 400 mp Mures, Laureni - 5599 EURO Laureni, Laureni , jud. Mures

Vand teren intravilan in loc. Laureni aflata exact la 13km de la indicatorul de iesire din Tg Mures Terenul are numar de casa si este pe strada pricipala care este asfaltata Utilitati la poarta Din jumatate in jumatate de ora circula maxi taxi spre Targu Mures si spre Miercurea Nirajului Toate actele sunt la zi si exista CF nou Pozitionarea geografica este sudica , adica este insorit Are 18 metrii deschidere la drum Are vecini stanga , dreapta si in spate Exista semnal la telefon Se poate cumpara 4 arii la pretul de 5599euro sau 8 arii la pretul de 11099euro , care are deschidere la drum 36 de metrii

5599 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Mures, Laureni  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare apartament Mures, Laureni - 45000 EURO Laureni, Laureni , jud. Mures

Vand, sau schimb cu apartament, cladire de 500 mp prevazuta cu utilitati (gaz, energie electrica, 2 fantani) si teren aferent imprejmuit de 5800 mp, cu deschidere de 70 m la drum. Cladirea se afla in loc. Laureni, la 12 km de Tg. Mures.

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.