Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Iasi, Podisu  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 3 camere Iasi, Podisu - 25000 EURO Podisu, Podisu , jud. Iasi

Casă Bătrânească de vânzare, Sat Podișu cu teren intravilan de 2000 m2 Casă bătrânescă la țară, casa bunicilor în care copilariile au fost minunate, dar a venit timpul ca alti copii/familii sa cunoască frumusetile satului Podisu/Com. Baltati, sat inconjurat de iazuri, teren agricol și dealuri unde poti petrece clipe minunate. Casa in sine se află în centrul satului, la drumul asfaltat, conectată la curent electric, cu fântână la poartă cu o apă limpede si rece pe tot timpul anului. Pe intreaga suprafață se găsesc casa propriu zisă cu bucatarie/plită și sobă de teracotă, 2camere, hol, cerdac, pod și anexa în spate, grajd cu pod si bucatarie de vara cu beci adanc de 2 m, cotete pt porci și alte acareturi specifice unei case bătrânești. Terenul intravilan pe care sunt dispuse toate structurile/anexele plus pomi fructiferi și viță de vie are o suprafață considerabilă, de 2000 m2. Este o zona linistită, cu oameni minunati adecvată celor care vor sa dea nebunia de la oraș pe clipe de liniste specifice vârstei a doua, în care îndeletnicirile precum creșterea animalelor sau cultivarea legumelor pot deveni realitate foarte usor, spatiul și zona oferind toate conditiile.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.