Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  109 mp Hunedoara, Suseni  - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare terenuri constructii 109 mp Hunedoara, Suseni - 27000 EURO Suseni, Suseni , jud. Hunedoara

Vand 109 mp teren intravilan langa Casa de Cultura cu 250 EURO /mp ( colt Piata Victoriei cu str. M Eminescu) dimensiuni aproximative- 12 X9- ml-terenul NU ESTE ZONA VERDE !! detinem actele necesare in acest sens ! .Se accepta si unele schimburi cu loc de casa / sau parteneriat in vederea unei investitii !

27000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Suseni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Suseni - 0 EURO Suseni, Suseni , jud. Hunedoara

Vand / schimb cu alt teren in apropierea Devei sau cu diverse 750 mp de teren intravilan la iesire din Suseni spre partia de scki Rausor. Terenul se afla chiar inaintea podului de la manastirea Colt ce strabate raul Rausor in sensul de mers spre munte. Are acces direct la asfalt si la rau cu front stradal de 12 m dupa care se largeste imediat la aproximativ 20 m. Manastirea Colt se afla la doar 40 m de teren fiind un bun avantaj pentru cei ce doresc sa construiasca o cabana sau pensiune turistica dat fiind faptul ca zona este foarte mult vizitata de turisti. Cei interesati ma pot contacta pentru alte detalii legate de teren. Vizualizati si celelalte anunturi ale mele!

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Hunedoara, Suseni Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Hunedoara, Suseni Suseni, Suseni , jud. Hunedoara

Vand pensiune functionala in statiunea Rausor 3 nivele suprafata totale 339 mp (pret- 450 de euro/mp ) exista si variante de leasing ,rate... ptr persoane interesate sau se poate INCHIRIA pe 3-5 ani!! 34 LOCURI CAZARE/Este localizata pozitia si pe harta in muntii retezat /www.cabanarausor.ro/!SCHIMBAM SI CU PROPRIETATE IN ALTA TARA! Se poate INCHIRIA pe 3-5 ani, pret 10 000 euro/an,negociabil in functie de modificarile aduse de chirias ca si investitie care se pot scadea din valoarea chiriei daca este cazul!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.