Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Hunedoara, Sancrai  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Sancrai - 20000 EURO Sancrai, Sancrai , jud. Hunedoara

Vand casa in sat Sancrai nr.13, in suprafata aproximativ 70 mp.: 3 camere, bucatarie, hol, lateral de casa este inceputa fundatie pentru bucatarie mare si camere cu hol, avand si beci, anexe: grajd, sura cu pod pentru fan, magazie de depozitare, separat anexe pentru porci, curent electric si fantana cu apa langa gard. Curtea are suprafata totala de 565 mp. Drumul satului este asfaltat, casa fiind situata langa drum avand posibilitate de parcare auto intre drum si gardul locuintei.

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Sancrai  - 25430 EURO Proprietar 25430 €
Vanzare casa Hunedoara, Sancrai - 25430 EURO Sancrai, Sancrai , jud. Hunedoara

Vand casa in Sancrai, langa Calan. Ambele case sunt din aceiasi curte. Fantana cu apa buna.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa sunati.

25430 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.