Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Romosel  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Romosel - 0 EURO Romosel, Romosel , jud. Hunedoara

Vand teren (faneata + pomi fructiferi), suprafata 4800 mp. Este imprejmuit cu gard de sarma ghimpata pe stalpi de lemn. Pe teren sunt plantati mai multi pruni, meri si un nuc, cu rod bun. De asemenea, se preteaza si pentru constructia unei cabane/vila la tara. Terenul se afla in satul Romosel, intr-o locatie cu alte livezi si terenuri cultivate in jur, accesul se face pe un drum accesibil, derivat din drumul principal, parcurgand circa 500 de metri de la acesta. Pretul este de 1,6 Euro sau 8 RON pe metrul patrat negociabil.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  4500 mp Hunedoara, Romosel  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 4500 mp Hunedoara, Romosel - 0 EURO Romosel, Romosel , jud. Hunedoara

Vand teren intravilan, pozitie buna, cu sursa de apa si energie, poate fi folosit pentru constructii sau ca teren agricol. Suprafata este de 4500 m.p. , suprafata totala: 4500, Front stradal: 0,3

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  4800 mp Hunedoara, Romosel  - 38400 EURO Proprietar 38400 €
Vanzare terenuri constructii 4800 mp Hunedoara, Romosel - 38400 EURO Romosel, Romosel , jud. Hunedoara

Teren cu pomi fructiferi Vand teren (faneata + pomi fructiferi), suprafata 4800 mp. Este imprejmuit recent cu gard de sarma ghimpata pe stalpi de lemn. Pe teren sunt plantati mai multi pruni, meri si un nuc, cu rod bun. De asemenea, se preteaza si pentru constructia unei cabane/vila la tara. Terenul se afla in satul Romosel, intr-o locatie cu alte livezi si terenuri cultivate in jur, accesul se face pe un drum accesibil, derivat din drumul principal, parcurgand circa 500 de metri de la acesta. Pretul este de 1,6 Euro sau 8 RON pe metrul patrat negociabil.

38400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.