Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  1 camere Harghita, Ciba  - 15500 EURO Proprietar 15500 €
Vanzare casa 1 camere Harghita, Ciba - 15500 EURO Ciba, Ciba , jud. Harghita

Cabana din lemn in Ciba, construita din lambriu, izolatie din vata minerala de 10 cm. Este compusa din camera 10 mp, veranda 8 mp si terasa avand un gratar din caramida. Apa potabila din reteaua de alimentare a orasului, curent electric. Este dispusa pe un teren de 506 mp ingradit cu gard din lemn, porti de intrare metalice, pe teren se mai afla WC, magazie si leagan. Accesul se face pe un drum pietruit. Pe teren sunt plantati 20 de pomi fructiferi pe rod, trandafiri si arbusti ornamentali. Se vinde mobilata, asa cum se vede din fotografii.

15500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  2100 mp Harghita, Ciba  - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare terenuri constructii 2100 mp Harghita, Ciba - 26000 EURO Ciba, Ciba , jud. Harghita

Vand teren intravilan 2100 metri patrati in Ciba. Pe teren exista o casuta , fantana sapata, gard metalic si un lac 100 metri patrati

26000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Harghita, Ciba  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Harghita, Ciba - 0 EURO Ciba, Ciba , jud. Harghita

Vand teren extravilan in localitatea Ciba. Langa Miercurea Ciuc. 8800mp 8euro/mp negociabil Se poate vinde si pe bucati.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Harghita, Ciba  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Harghita, Ciba - 15000 EURO Ciba, Ciba , jud. Harghita

De vanzare 2 parcele de teren la limita intravilan (despartite de drumul de servitute), in suprafata totala de 876 mp, situate in zona CIBA - Fesso. Parcelele sunt despartite de un parau . Terenul a fost nivelat si amenajat. Pe teren sunt dispuse un foisor cu masa, o cabanuta din lemn, un lac amenajat pe malul paraului. Terenul este ingradit.Este o zona foarte pitoreasca, plina de verdeata.

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.