Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  casa  4 camere Harghita, Bilbor  - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere casa 4 camere Harghita, Bilbor - 0 EURO lunar Bilbor, Bilbor , jud. Harghita

Vila de inchiriat, la poalele muntilor Calimani. Nu ezitati sa ne contactati pentru un sejur de vis alaturi de familie si de prieteni! Vila Borviz detine 4 dormitoare, 2 bai, bucatarie complet echipata, terasa , garaj, foisor, gratar. Totul este traditional romanes . Se inchiriaza complet!

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Harghita, Bilbor  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare terenuri constructii Harghita, Bilbor - 23000 EURO Bilbor, Bilbor , jud. Harghita

Teren in Bilbor, aproape de centru, 3200 metri patrati, casa cu 4 camere, hol, camara plus anexe.

23000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Harghita, Bilbor  - 0 EURO Proprietar

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Harghita, Bilbor  - 14500 EURO Proprietar 14500 €
Vanzare terenuri constructii Harghita, Bilbor - 14500 EURO Bilbor, Bilbor , jud. Harghita

Vand teren intabulat cu acte in regula, in loc salbatic , retras, necirculat. Este situat intre localitatile Bilbor si Corbu, pe malul paraului Bistricioara din judetul Harghita. In zona se afla vanat din belsug , ursi mari, lupi , cerbi , porci mistreti , cocos de munte, ras. Datorita amplasarii nu a fost ,,atins,, de branconieri pana la aceasta data. Pe acest teren se afla construit o casa si un grajd de animale, folosite de proprietar toamna tarziu cand coboara vitele de pe munte. Este ideal pt. persoanele care practica vanatoarea si doresc sa construiasca o casa/ cabana de vanatoare sau sa inceapa o afacere cu grupuri de vanatori din alte tari . Accesul se poate face numai cu autoturisme de teren. Asa cum am precizat mai sus , datorita amplasarii , zona este virgina din toate punctele de vedere. Se poate folosi si de catre apicultori, mai ales de cei care vor sa acceseze fonduri europene

14500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.