Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  20 ha Gorj, Copacioasa  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 20 ha Gorj, Copacioasa - 0 EURO Copacioasa, Copacioasa , jud. Gorj

Teren 1,8 ha + 0,5 ha situate pe DN67 in satul Copacioasa (13 km de la Targu+Jiu). Astept propuneri de afaceri si/sau exploatare a terenului. Exclus vanzare.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  2628 mp Gorj, Copacioasa  - 12635 EURO Proprietar 12635 €
Vanzare terenuri constructii 2628 mp Gorj, Copacioasa - 12635 EURO Copacioasa, Copacioasa , jud. Gorj

Vând teren în suprafață de 2628 mp din care 812 mp intravilan și 1816 mp extravilan. Terenul este situat la aproximativ 8 km de Tg-Jiu în localitatea Copăcioasa, comuna Scoarța ( pe drumul ce merge spre satul Budieni, înainte de calea ferată ), foarte aproape de DN dar totuși într-o zonă liniștită. Utilități: apă, curent electric, asfalt. Deschidere la stradă 14 m, perfect pentru construcții de case. Comuna Scoarța este o comună care are toate utilitățile , are gradinite , scoli generale , dispensar medical , farmacii umane si veterinare , camin cultural , biblioteca comunala. Poziția terenului este excelentă fiind aproape de Tg-Jiu. Toate actele sunt la zi. Preț: 60.000 lei negociabil. Tel: 0760914046 Front stradal: 14 , Suprafata terenului: 2628,0 m2,

12635 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.