Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Gorj, Aninisu din Deal  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa 3 camere Gorj, Aninisu din Deal - 39000 EURO Aninisu din Deal, Aninisu din Deal , jud. Gorj

Casa de vacanta situata in localitatea Aninis Deal (4 km de Novaci si 22 km de Ranca). Casa este compusa din 3 dormitoare, living, bucatarie, baie si dresing, beci, camera centrala, 2 terase. Este finisata in interior cu rigips, lavabila alba, obiecte sanitare, gresie, faianta, instalatie termica (fara centrala terminca), boiler. Suprafata totala a terenului este de 4000 mp, iar curtea are o suprafata de 800 mp, imprejmuita cu gard din boltari. Imobilul este bransat individual la utilitati, respectiv energie electrica si apa. Accesul la proprietate se face din drumul judetean pe un drum comunal asfaltat integral si iluminat stradal, respectiv str. Busteni. Imobilul este amplasat intr un loc linistit, relaxant, departe de zgomote sau alti factori de poluare fonica. Imobilul detine autorizatie de construire, fiind intabulat fara sarcini la OCPI Gorj. Nu sunt incluse in poze beciul, camera tehnica si 2 terase(la etaj, open space si parter).

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.