Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Dolj, Lacrita Mare  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare terenuri constructii Dolj, Lacrita Mare - 32000 EURO Lacrita Mare, Lacrita Mare , jud. Dolj

Vand 10 700 mp teren situat la strada principala,asfaltata, la 15 min de Craiova,la intrare in Lacrita Mare dinspre Pielesri-Qfort- sau Cosoveni-Qfort-cu acces pe DJ 652,asfaltat in totalitate, pe strada principala,in zona stadionului. Terenul este in zona de case,partea dinspre strada, este in intravilan,cu acces direct din asfalt si dispune de toate utilitatile zonei. .Pret 3 euro/mp.Tel 723 - arata telefon - .

32000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Dolj, Lacrita Mare  - 31000 EURO Proprietar 31000 €
Vanzare casa 2 camere Dolj, Lacrita Mare - 31000 EURO Lacrita Mare, Lacrita Mare , jud. Dolj

Oana Tel. 769 - arata telefon - . In centrul satului Lacrita Mare, Dolj, la 14km de Craiova, casa cu 2 camere, baie,bucatarie si 2 holuri de 72 mp si beci de 30 mp cu intrare din hol. Imbunatatiri aduse in ultimii 4 ani: usa metalica,geamuri termopan oscilobatante, rigips partial, parchet laminat, gresie si faianta in baia dotata cu cada cu hidromasaj. Incalzirea asigurata de centrala cu gazeificare Ferolli pe lemne, boiler Ferolli cu incalzire electrica si serpentina cazan lemne, calorifere, spatiu tehnic si canalizare cu fosa 4/4/4 metri. Teren de 4.000 mp in care se includ urmatoarele:livada pomi fructiferi, solar 120 mp, bolta vita de vie, gradina de legume fertilizata cu ingrasamant natural. Fantana cu pompa submersibila GRUNDFOS si automatizare hidrofor plus cateva dependinte anexa. La poarta este aductiune apa potabila din reteaua satului. Casa este mobilata si utilata in proportie de 80%. Drumul este asfaltat si in urmatoarea perioada se va asfalta si aleea de 30 de metri pana in strada principala.

31000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.