Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  21 ha Covasna, Aita Medie  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 21 ha Covasna, Aita Medie - 0 EURO Aita Medie, Aita Medie , jud. Covasna

Teren Arabil (Pasune-Faneata) De vanzare teren cu total suprafata 21.000 mp, extravilan in jurul satului Aita Medie, jud. Covasna. Terenurile sunt situate in 9 parcele diferite, in proximitate unul langa altul, format din teren arabil si faneata. Suprafata terenurilor sunt approx de 1400 - 2100- 3500 - 4200 mp. Terenurile sunt ideale pentru plantatie, horticultura,livada, sau utilizare in forma de teren arabil sau faneata. Terenurile se afla pe langa drumul 121A, extravilan la cca. 500 m de satul Aita Medie, la o distanta de 50 km fata de Brasov si la 42 km fata de Sfantu Gheorghe. Zona bine intretinuta, toate actele sunt in regula, vandut de proprietar. Detalii la telefon sau email. Pret 0,36 euro/mp, negociabil. -- Tot aici: Teren de vanzare extravilan pe langa satul Aita Medie, jud Covasna, in zona "Ulokpataka", cu suprafata 1.200 mp. Este la o distanta de cca 800 de metri de la satul Aita Medie in directia spre Valea Crisului / Sfantu Gheorghe (Sepsikorospatak, Sepsiszentgyorgy) suprafata de 1200 mp este ideal pentru cabana, un teren foarte frumos situat pe langa un parau pe marginea padurii (acum utilizat ca faneata/livada). Se afla la o distanta de 45 km fata de Brasov si la 30 km fata de Sfantu Gheorghe. Actele sunt in regula, vandut de proprietar. Detalii la telefon sau email. Pretul : 3.600 eur, negociabil.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.