Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Caras Severin, Turnu Ruieni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Caras Severin, Turnu Ruieni - 0 EURO Turnu Ruieni, Turnu Ruieni , jud. Caras Severin

Vand teren extravilan, , 1973 mp in zona Turnu Ruieni, Caras-Severin , la baza Donjonului Ruieni, la iesirea din comuna Turnu Ruieni ( 300 metri ) spre centrala hidroelectrica Ruieni. Locatie ideala pentru constructia unei case de vacanta, 20 Km distanta pana la Muntele Mic. Acces pana la gradina pe drum betonat, alimentare cu apa ( la intrare si in capatul opus al gradinii ). Gradina are plantat din anul 2010 gard viu ( frunze cazatoare ) de jur imprejurul ei ( intre 2-4 metri inaltime ). La 5 metri de intrarea in gradina exista linie de 20 kv , respectiv stalp de 20 Kv pe care se poate instala un trafo de 20 Kv/380V pentru alimentarea cu energie electrica. Prin fata intrarii in locatie , la 8 metri distanta trece paraul Turnu, cu un debit de 30-60 litri/minut in functie de anotimp.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.