Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Caras Severin, Liborajdea Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Caras Severin, Liborajdea Liborajdea, Liborajdea , jud. Caras Severin

- Cabana de vacanta situata chiar la malul Dunarii, ofera o priveliste facinanta si posibilitatea petrecerii unui sejur cu adevarat relaxant. Compusa din 3 dormitoare duble si 2 triple, cu vedere la Dunare cu grup sanitar propriu, TV, bucatarie de vara, foisor, frigider, gratar, disc, ceaun, terase, ponton, sezlonguri, masa ping-pong, parcare proprie, piscina, barci de agrement/pescuit (nu necesita permis), scule pentru pescuit si spatiu verde generos. Rezervari: 734 - arata telefon - 730 - arata telefon - Like la pagina de Facebook "Cabana dintre Salcii" va rog mult! https://www.facebook.com/cabanadintresalciiclisuradunarii/ Va asteptam cu mult drag!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Caras Severin, Liborajdea Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Caras Severin, Liborajdea Liborajdea, Liborajdea , jud. Caras Severin

- Cabana de vacanta situata chiar la malul Dunarii, ofera o priveliste facinanta si posibilitatea petrecerii unui sejur cu adevarat relaxant. Compusa din 5 dormitoare duble cu vedere la Dunare cu grup sanitar propriu, TV, bucatarie de vara, foisor, frigider, gratar, disc, ceaun, terase, ponton, sezlonguri, masa ping-pong, parcare proprie, piscina, barci de agrement/pescuit (nu necesita permis), scule pentru pescuit si spatiu verde generos. Rezervari: 734 - arata telefon - 730 - arata telefon - Like la pagina de Facebook "Cabana dintre Salcii" va rog mult! https://www.facebook.com/cabanadintresalciiclisuradunarii/ Va asteptam cu mult drag!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.