Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Caras Severin, Ciortea  - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Ciortea - 7000 EURO Ciortea, Ciortea , jud. Caras Severin

Vand casa la tara cu gradina casa nu e ceamai buna este folosita de doi batrani m-ai trebuie renovata gradina cu iesire la apa este locul ideal pentru agrement pescuit etc mai multe detali la telefon 739 - arata telefon -

7000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Caras Severin, Ciortea  - 7500 EURO Proprietar 7500 €
Vanzare casa Caras Severin, Ciortea - 7500 EURO Ciortea, Ciortea , jud. Caras Severin

Vand casa din caramida, cu gradina, in loc. Ciortea, jud Caras-Severin, cu posibilitate de renovare in vederea locuirii sau demolarii, in vederea reconstruirii cladirii (materialele rezultate in urma demolarii pot fi refolosite). Mentionam faptul ca terenul casa+gradina este in suprafata de circa 1300 mp, poate fi utilizat si in alte scopuri (depozit materiale, livada, etc).Pret negociabil 7500 Euro. Pt info suplimentare sunati la nr 726 - arata telefon -

7500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Caras Severin, Ciortea  - 8500 EURO Proprietar 8500 €
Vanzare casa 4 camere Caras Severin, Ciortea - 8500 EURO Ciortea, Ciortea , jud. Caras Severin

Casa in satul Ciortea, la 15 km de Oravita; casa este la strada princiupala, in centrul satului, soseaua este asfaltata; la strada sunt 4 camere + altele 3 in spate. Casa are fantana in curtea interioara. Alte detalii: grajd de animale, gradina foarte mare, hambar + anexe pentru animale si depozitare. In gradina se poate intra cu utilaje agricole.

8500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.