Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vila reprezentativa, 13 camere, ultracentral Agentie - 0 comision - exclusivitate 995000 €
Vila reprezentativa, 13 camere, ultracentral Rosetti, Bucuresti

Pentru un privitor atent, o plimbare pe strazile Bucurestiului poate scoate la iveala adevarate comori – imobiliare, dar mai ales, arhitectonice. In această categorie se inscrie și proprietatea din imaginile si din filmul aferent, imobil aflat in reprezentare exclusiva, cu comision zero la comparator. Asa cum se poate observa si din prezentarea foto-video, vila care a fost construita initial in anul 1920 si are un stil exterior destul de impresionant si unic. A fost restaurata in totalitate in 2008, iar in 2009 a fost completata cu toate dotarile moderne necesare pina la ultimul detaliu. Situata in una din zonele centrale ale Bucurestiului si inconjurata de cladiri asemanatoare de tip baronesc, aceasta zona este realmente una deosebita. Exista doua intrari separate. Una serveste birourilor avand toate dotarile necesare pentru un sediu si un spatiu de lucru reprezentativ, compus din demisol, parter si etajul 1, iar cea de-a doua intrare este direct legata de scarile interioare care duc la mansarda inalta, care poate fi folosita atat ca spatiu de birouri, cat si ca apartament ce poate fi folosit drept resedinta. Prima intrare duce intr-un parter impresionant si leaga trei posibile camere sau birouri . Una dintre scarile interioare duce la subsol unde exista suficient spatiu si lumina pentru a amenaja cinci camere sau birouri, toate avand tavan inalt. Aceeasi scara duce si la etaj unde au fost proiectate inteligent alte trei spatii impresionante si un hol, fiecare nivel avand spatii auxiliare - bucatarie, bai, camere de depozitare. Cea de-a doua intrare are scari separate care conduc la etajul al doilea unde se afla apartamentul (o mansarda cu tavan inalt) ce consta intr-o sufragerie spatioasa, spatiu pentru birou, doua dormitoare, o bucatarie, o baie, un wc de serviciu, spatii pentru spalatorie si depozitare. Mai mult, acest apartament are intrarea monitorizata video, internet ,TV, centrala termica, aer conditionat si dispune de curte cu locuri de parcare. Designul modern este completat de ferestrele amplasate in acoperis care se pot inchide sau deschise cu ajutorul unei telecomenzi. Este posibila legatura directa a apartamentului cu primul etaj printr-o usa securizata. Datorita pozitiei ideale ce ofera acces facil catre Piata Univesitatii, compartimentarii, suprafetei, vederii si versatilitatii in posibilitatile de utilizare toate acestea recomanda imobilul pentru cei care cauta o proprietate intr-una din locatiile cheie din capitala, pentru activitati economice: sediu pentru policlinica, firma de avocatura, birouri de arhitectura, in fapt pentru orice companie care se respecta, beneficiind si de 4 locuri de parcare in curte. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.

995000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 112000 EURO Proprietar 112000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 112000 EURO Rosetti, Bucuresti

Apartament 3 camere in centrul Bucurestiului, str. Sperantei, la parter inalt, vedere fata/spate, an constructie 1970 (fara risc seismic). Renovat total, instalatie sanitara si electrica schimbata. Blocul are interfon si sistem supraveghere. Nu doresc promovare.

112000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 700 EURO lunar Proprietar 700 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 700 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Apartament 3 camere 102,8mp langa Piata Rosetti, insorit, decomandat, mobilat si dotat complet, aer conditionat, etajul 5 din 5+pod, cladire solida 1960 cu lift mare, acces parcare.

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 650 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere, parter/3, zona Rosetti Universitate, compus din 2 camere, 2 holuri, baie, wc servici, bucatarie, debara, apartamentul este nou renovat se afla la prima inchiriere, ideal birouri firma, in momentul de fata este nemobilat dar se poate mobila la cerere. Pretul este de 650 euro net.

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Rosetti - 34000 EURO Proprietar 34000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Rosetti - 34000 EURO Rosetti, Bucuresti

- Pret Negociabil - Exista deschidere in a colabora cu agentiile imobiliare. - Se va vinde la cea mai buna oferta primita pana la data de 20 august, indiferent de valoarea acesteia. Garsoniera complet renovata + incapere comuna cu garsoniera alaturata, spatiu atipic, camera principala 11 mp, etaj 4/4, Bulevardul Hristo Botev, zona Universitate - Piata Rosetti. Specificatii: - Interfon - Centrala Proprie - Termopan - Aer Conditionat - Gresie, faianta - Parchet - La doar 5 minute de statia de metrou Universitate si statiile de tramvai si autobuz STB. - La doar 5 minute de Centrul Vechi. Finisaje - Stare interior: Renovat - Podele: Parchet, Gresie - Pereti: Vopsea lavabila

34000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 370 EURO lunar Proprietar 370 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 370 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Direct proprietar va propune spre inchiriere un apartament de doua camere cu o suprafata mare, 66 mp. Apartamentul este luminos si beneficiaza garaj in curtea interioara a blocului. Apartamentul se inchiriaza mobilat asa cum se vede in poze Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati. Confort: 1 , Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 66,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 3 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1980 ,

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 400 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Apartament elegant 52 mp, bloc ultracentral civilizat, foarte linistit (retras de la strada), cu parcare in curtea interioara (inchisa cu poarta telecomandata). Stare excelenta, retencuit, proaspat zugravit, instalatii schimbate, centrala proprie noua cu condensatie Viessmann, aer conditionat, gresie, faianta, parchet laminat, termopan. Dotari incluse in pret: masina de spalat, masina de spalat vase mica, frigider, cuptor gaz si microunde, plita gaz+inductie si hota, cada si dus cu hidromasaj, blat de granit la bucatarie, mobilier lemn masiv etc. Tot mobilierul si electrocasnicele sunt de foarte buna calitate, o parte peste medie. 2 balcoane (unul inchis, utilitar). Fara probleme juridice sau de rezistenta a cladirii (fara risc seismic). Aripa respectiva a imobilului are 3 etaje + mansarda, fara lift. Aripa construita in anul 1938 a unui bloc mai vechi, monument istoric clasa B. Disponibil si pentru vanzare: 64.000 EUR cu toata mobila si dotarile.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 790 EURO lunar Proprietar 790 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 790 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Apartament 3 camere, 95mp utili + 25mp terasa, 10mp - 2 boxe la subsol, etaj 4/7. Dormitor mobilat, living format din sufragerie + dining, dormitor secundar (birou). Toate camerele au iesire pe terasa mobilata. Bucatarie mobilata si utilata (cuptor electric, plita pe gaz, masina de spalat, frigider). Apartamentul est renovat. Incalzire prin centrala termica proprie, aere conditionate, apometre, locuri de parcare in fata blocului. An constructie bloc - 1946, arhitectura interbelica. Apartamentul se afla pe strada Maria Rosetti nr. 10, langa parcul Icoanei. Liber pt inchiriere. Nu ofer comision pt agentii.

790 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 7 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament cu 7 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Studio video 7 camere.aer conditionat in toate camerele.parter.amenajat si mobilat.fara aparatura.pta rosetti.universitate.

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament decomandat Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament decomandat Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Inchiriez studio centru amenajat complet.6 aere conditionate.parter inalt din p/4.

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Rosetti - 340 EURO lunar Proprietar 340 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Rosetti - 340 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Inchiriez garsoniera, zona ultracentral, sector 2. Garsoniera este complet utilata si mobilata si dispune, de asemenea, de aer conditionat, TV. Aceasta este situata in aproprierea ICCJ, aprox. 400m Pta. Rosetti, 500m Universitate si permite accesul facil la modalitatile de transport in comun, metrou etc.

340 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 107000 EURO Proprietar 107000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 107000 EURO Rosetti, Bucuresti

Vanzare apartament 3 camere Armeneasca- Rosetti situat la etajul 3 al unui imobil construit in anul 1940, cu 6 niveluri, cu vedere si acces stradal, cu lift si interfon. Apartamentul, confort 1 semidecomandat, cu o suprafata de 93 mp este compus din living , 2 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie, 3 balcoane si 2 holuri. Apartamentul se afla la 500 m de Piata Universitatii. Renovat complet si terminat in 2019 (ianuarie). Instalatiile electrice si sanitare schimbate complet, gresie, faianta, parchet, usi (intrare si interioare), termopane, centrala termica in condensatie (ultima generatie), AC-uri,...etc. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat asa cum reiese din poze. Ideal pentru investitie.

107000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Rosetti - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Rosetti - 250 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Inchiriez garsoniera , zona 0 ,Piata Rosetti, la demisol in bloc linistit de 3 niveluri. Spatiul a fost amenajat si mobilat de curand.Totul este modern utilat.Frigider,masina de spalat,internet, mocheta recent pusa.Mai multe detalii telefonic Vederea este in curtea interioara a blocului , care nu este circulata. Garsoniera poate fi vizionata cu telefon in prealabil , dimineata intre orele 8-12 si dupa-amiaza intre 18-21. Pret 250 euro usor negociabil.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Rosetti - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Rosetti - 26000 EURO Rosetti, Bucuresti

Garsoniera demisol, zona Piata Rosetti, mobilata, utilata, centrala proprie de apartament, masina spalat,frigider, aragaz, fara tv. Intrare separata de bloc. Se poate vinde si nemobilata, 25000 eur.

26000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 5 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament cu 5 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Apartament deosebit, singur pe nivel, cladirea a fost consolidata in anul 1994, acte doveditoare in acest sens, cinci camere, suprafata de 180 m utili + garaj la parter 30 m, dotat cu apa, trei boxe locuibile la demisol, PRET 250.000 eur, astept o oferta de pret!

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 0 EURO lunar Proprietar 85000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 0 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Proprietar, inchiriez apartament 2 camere,pentru Regim Hotelier, 50 mp, etaj 3/7, mobilat, utilat.aragaz frigider masina de spalat Bloc fara risc seismic. Apartamentul este situat pe C.A.Rosetti colt cu Magheru. Confort: 1 , Numar nivele: 7 , Suprafata utila: 46,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 3 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 1960 , Incalzire: centrala bloc ,

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 349 EURO lunar Proprietar 85000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Rosetti - 349 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Proprietar ofer spre inchiriere apartament 2 camere, etaj 3/7, 46 metrii patrati, balcon inchis, vedere catre curtea interioara, bloc cu lift. Bloc fara risc seismic. Apartamentul este situat in centrul Bucurestiului intr-o zona ULTRACENTRALA pe Strada C.A. Rosetti nr.15, colt cu Bulevardul Magheru.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 99000 EURO Rosetti, Bucuresti

Vand apartament 3 camere, 94 m.p., 2 bai, zona centrala (Piata C.A.Rosetti), complet renovat, centrala termica proprie, mobilat. Mai multe detalii la telefon.

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 7 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament cu 7 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Inchiriez studio centru amenajat complet.2 bai.7 camere.6 aere conditionate.parter inalt din p/4. Lumini bands led.etc...

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Rosetti - 380 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Incepand cu 1 mai 2019, inchiriez apartament 2 camere Piata Rosetti/str. Ivo Andric, complet mobilat si utilat, centrala termica, A/C, suprafata utila 70 mp, fara balcon, etaj 2/4 cu lift.

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Bucuresti, Rosetti Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Bucuresti, Rosetti Rosetti, Bucuresti

Cazare regim hotelier, zona Rosetti-Universitate, aproape Centrul Vechi, liniste, curatenie si confort. Cer si ofer seriozitate! NU acceptam escorte!!!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare spatii birouri Bucuresti, Rosetti - 0 EURO Proprietar
Vanzare spatii birouri Bucuresti, Rosetti - 0 EURO Rosetti, Bucuresti

Vand spatiu stradal, langa Pta. Rosetti, 45 mp, vitrina, parcare, wc, gaze. Bun pentru un mic magazin, birou, reprezentanta etc... Are doua camere, una mare si una mica. Cladire fara bulina, cu gradina interioara. Zona perfecta. linistita. 720.151.838 Bucuresti, central, in spate la Bursa de Valori, langa Palatul Nobless, biserica Sfinților, zona curata. Particular Suprafata terenului: 45,0 m2, Suprafata utila: 45,0 m2,

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere casa 3 camere Bucuresti, Rosetti - 1800 EURO lunar Proprietar 1800 €
Inchiriere casa 3 camere Bucuresti, Rosetti - 1800 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Piata C.A.Rosetti - Hristo Botev - Calea Calarasilor, spatiu in vila Parter 60mp si Demisol 200mp, luminos, suprafata utila 260mp, 3 grupuri sanitare, open space 90mp, si 52mp, curte 130mp, 2 intrari, imbunatatiri: gresie, faianta, bucatarie utilata, hota profesionala, posibil mobilat, ideal restaurant, crama, pub, cafenea.

1800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Rosetti - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Rosetti - 350 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

garsoniera modernizata,toate utilitatile,instalatii schimbate recent,electrocasnice noi, termopan, bloc izolat termic2018,centrala in condens. noua,aer conditionat,zona ultracentrala.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Rosetti - 112000 EURO Proprietar 112000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Rosetti - 112000 EURO Rosetti, Bucuresti

Se vinde spatiu comercial, parter, in vila fara bulina, 2 camere, wc, apa, gaze, curent, parcare, vitrina, in spatele Bursei de Valori, aproape de Armeneasca, Rosetti, central (langa Palatul Noblesse 5 stele). Este format dintr-o camera mare, cu vitrina stradala, pt clienti, si una mica pentru birou. Poate fi folosita si o suprafata de 20 mp. in curtea interioara. Este situata exact in spatele casei lui Dolanescu. Ideal salon, agentie, catering, reprezentanta, cafenea stradala, cabinet individual, birouri, magazin, sala de jocuri etc. Zona a fost "curatita", fara vecini cu probleme, pentru ca au fost evacuati definitiv.

112000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 7373 mp Bucuresti, Rosetti - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii 7373 mp Bucuresti, Rosetti - 15000 EURO Rosetti, Bucuresti

Teren delta Vand teren intravilan situat in localitatea CA Rosetti, Tulcea in suprafata de 7373 mp. Terenul are cadastrul facut. Pe teren se afla o locuinta + bucatarie din chirpici, inutilizabile, partial prabusite, in suprafata totala de 80mp. Terenul are deschidere la 2 strazi. Dragos Ionescu 745 - arata telefon -

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, Rosetti - 1200 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Ocazie!studio 7 camere centru Pta Rosetti!! Inchiriez studio centru amenajat complet.2 bai.7 camere.6 aere conditionate.parter inalt din p/4. Lumini bands led.etc...

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, Rosetti - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, Rosetti - 1500 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Apartament parter C.A. Rosetti - Scala Închiriez în regim de urgență, zona centrala (Rosetti) apartament 171 m2 hoch parter, p+6, imobil elegant, consolidat (fără risc seismic), toate dotările, 5 camere, multiple dependințe (4 camere serviciu - dintre care două la demisol, 3 debarale), bucatarie, 2 băi, balcon, acces curte interioară, panoramă deosebită. Prețul zonei. Tf.0722 592 549.

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Rosetti - 129000 EURO Proprietar 129000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Rosetti - 129000 EURO Rosetti, Bucuresti

Rosetti, Vasile Lascar, particular Rosetti, Vasile Lascar, particular, ap. 2 camere in vila, s. totala - 115 mp, parcare in curte, finisaje de calitate,

129000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Rosetti - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Rosetti - 1000 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Proprietar inchiriez spatiu comercial str Maria Rosetti Proprietar inchiriez spatiu comercial stradal, vitrinal situat la parter imobil de lux construit in 2013,str Maria Rosetti nr 38, Bucuresti,sector 2. Suprafata 48mp, incalzire si aerisire centralizata, amenajat- format din showroom +depozit+grup sanitar.Exclud amestec intermediari 0752 885 780 Suprafaţă totală: 56 m² An finalizare construcție: 2014 Vitrină: 3 m Stadiu construcţie: Finalizat Tip imobil: Bloc de apartamente

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.