Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


 Icoanei-Vasile Lascar vanzare garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 31900 €
Icoanei-Vasile Lascar vanzare garsoniera Rosetti, Bucuresti

Garsoniera este situata in apropiere de zona Icoanei , la etajul 5 al unui imobil P+6 ,suprafata 28mp,toate imbunatatirile , centrala proprie, gresie, faianta, parchet, termopan,aer conditionat, libera, cadastru, intabulare.

31900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa  6 camere Bucuresti, Rosetti  - 215000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 215000 €
Vanzare casa 6 camere Bucuresti, Rosetti - 215000 EURO Rosetti, Bucuresti

Va supunem atentiei o casa cocheta situata in inima Bucurestiului, in apropiere de Piata Rosetti, pe strada Sperantei. Casa are este structurata pe demisol, parter inalt si mansarda si poate fi folosita atat pentru sediu de firma , cat si pentru locuit. Necesita o renovare completa, dar are un potential enorm, atat din punct de vedere al locatiei, cat si din punct de vedere arhitectural. Pentru mai multe detalii va rugam contactati brokerul.

215000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila reprezentativa, 13 camere, ultracentral Agentie - 0 comision - exclusivitate 995000 €
Vila reprezentativa, 13 camere, ultracentral Rosetti, Bucuresti

Pentru un privitor atent, o plimbare pe strazile Bucurestiului poate scoate la iveala adevarate comori - imobiliare, dar mai ales, arhitectonice. In aceasta categorie se inscrie si proprietatea din imaginile si din filmul aferent, imobil aflat in reprezentare exclusiva, cu comision zero la comparator. Asa cum se poate observa si din prezentarea foto-video, vila care a fost construita initial in anul 1920 si are un stil exterior destul de impresionant si unic. A fost restaurata in totalitate in 2008, iar in 2009 a fost completata cu toate dotarile moderne necesare pina la ultimul detaliu. Situata in una din zonele centrale ale Bucurestiului si inconjurata de cladiri asemanatoare de tip baronesc, aceasta zona este realmente una deosebita. Exista doua intrari separate. Una serveste birourilor avand toate dotarile necesare pentru un sediu si un spatiu de lucru reprezentativ, compus din demisol, parter si etajul 1, iar cea de-a doua intrare este direct legata de scarile interioare care duc la mansarda inalta, care poate fi folosita atat ca spatiu de birouri, cat si ca apartament ce poate fi folosit drept resedinta. Prima intrare duce intr-un parter impresionant si leaga trei posibile camere sau birouri . Una dintre scarile interioare duce la subsol unde exista suficient spatiu si lumina pentru a amenaja cinci camere sau birouri, toate avand tavan inalt. Aceeasi scara duce si la etaj unde au fost proiectate inteligent alte trei spatii impresionante si un hol, fiecare nivel avand spatii auxiliare - bucatarie, bai, camere de depozitare. Cea de-a doua intrare are scari separate care conduc la etajul al doilea unde se afla apartamentul (o mansarda cu tavan inalt) ce consta intr-o sufragerie spatioasa, spatiu pentru birou, doua dormitoare, o bucatarie, o baie, un wc de serviciu, spatii pentru spalatorie si depozitare. Mai mult, acest apartament are intrarea monitorizata video, internet ,TV, centrala termica, aer conditionat si dispune de curte cu locuri de parcare. Designul modern este completat de ferestrele amplasate in acoperis care se pot inchide sau deschise cu ajutorul unei telecomenzi. Este posibila legatura directa a apartamentului cu primul etaj printr-o usa securizata. Datorita pozitiei ideale ce ofera acces facil catre Piata Univesitatii, compartimentarii, suprafetei, vederii si versatilitatii in posibilitatile de utilizare toate acestea recomanda imobilul pentru cei care cauta o proprietate intr-una din locatiile cheie din capitala, pentru activitati economice: sediu pentru policlinica, firma de avocatura, birouri de arhitectura, in fapt pentru orice companie care se respecta, beneficiind si de 4 locuri de parcare in curte. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati. https://www.youtube.com/watch?v=mZ--2Tl58zE

995000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Bucuresti, Rosetti  - 390 EURO lunar Proprietar 390 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Rosetti - 390 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

Garsoniera complet utilata, mobilata modern, 38 mp suprafata construita, centrala termica proprie, balcon mare inchis cu termopan, bloc reabilitat termic, et 4/8, an constructie 1981. Metrou Universitatii la cca 7 min. 390 euro (1 luna avans + 1 luna garantie ) 745 - arata telefon -

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Bucuresti, Rosetti  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Rosetti - 1500 EURO lunar Rosetti, Bucuresti

inchiriez garsoniera modern mobilata ,preferabil student(a).libera de la 1 Oct

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Bucuresti, Rosetti  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Rosetti - 20000 EURO Rosetti, Bucuresti

Vand garsoniera in zona Piata Rosetti, pe strada CA Rosetti, 18mp, decomandata, etaj 4, bloc din 1938, incalzire electrica, nu are gaze, pret negociabil, colaborez cu agentiile si agentii imobiliari, ofer comision. Multumesc!

20000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(