Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vila S+P+1+M Lacul Tei-Circul de Stat Agentie - 0 comision - exclusivitate 200000 €
Vila S+P+1+M Lacul Tei-Circul de Stat Parcul Circului, Bucuresti

Vila S+P+1+M situata in zona Circul de Stat la cateva minute de parc, zona de vile ,trafic redus, 2bai,mansarda necompartimentata,loc parcare in curte, teren 220mp,acoperis tigla,. toate utilitatile.Vila necesita renovare.

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Parcul Circului - 85900 EURO Proprietar 85900 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Parcul Circului - 85900 EURO Parcul Circului, Bucuresti

Proprietar, vand apartament 2 camere la etajul 6, intr-un imobil construit in 1982, situat pe Soseaua Stefan cel Mare, vis a vis de Parcul Circului. Apartamentul are dubla vedere: semistradala si spre spatele blocului. Scara blocului este foarte curata, liftul nou, vecinii - de calitate. Apartamentul este semidecomandat. Se intra intr-un hol mare, in fata este o bucatarie de asemenea foarte mare; in dreapta este sufrageria. Din sufragerie se intra intr-un hol mic, aflat intre baie si dormitor. Balconul se intinde pe toata suprafata apartamentului, in el intrandu-se atat din sufragerie, cat si din dormitor. Este inchis cu termopan si are in plus izolatie interioara (polistiren 5cm pe zidurile apartamentului, suplimentar izolatiei blocului), rezultand un apartament deosebit de calduros pe timp de iarna. Apartamentul este renovat, dar nu recent, are gresie, faianta, parchet in sufragerie, mocheta in dormitor, termopan la bucatarie, este mobilat, utilat, se vinde exact cum vedeti in poze. Actele sunt complete. Se poate viziona incepand cu 20 septembrie, in timpul saptamanii dupa ora 17 si in weekend.

85900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Parcul Circului - 220 EURO lunar Proprietar 220 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Parcul Circului - 220 EURO lunar Parcul Circului, Bucuresti

Ofer spre inchiriere garsoniera etaj 1/4 zona tei-parcul circului- maica domnului (aproape de facultatea de constructii) . Usa metalica, gresie , faianta, nemobilat. Informatii la telefon 723 - arata telefon - sau 726 - arata telefon -

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Parcul Circului - 370 EURO lunar Proprietar 370 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Parcul Circului - 370 EURO lunar Parcul Circului, Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat, semi-mobilat Amplasat pe Str. Johannes Keppler, vizavi de Parcul Circului 20m - Farmacia La Pret Mic (fosta farmacie Tei) 200m - Kaufland Barbu Vacarescu 800m - Stefan cel Mare (metrou) Balconul da spre curtea din spate a blocului, ci nu spre bulevard, astfel beneficiind de un nivel scazut de zgomot. NU ACCEPTAM INTERMEDIARI!

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(