Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament 3 camere Nordului, Bucuresti Proprietar 280000 €
Vanzare apartament 3 camere Nordului, Bucuresti Nordului, Bucuresti

Apartament cu o curte de 40mp in proprietate. Va propunem spre vanzare, un apartament cu 4 camere in complex rezidential situat in zona Herastrau-Soseaua Nordului, care beneficieaza si de o curte de 40mp in proprietate. De asemenea, imobilul are in folosita un loc de parcare subteran. Apartamentul este compartimentat in: living + dining, 3 dormitoare, 2 dressing-uri, bucatarie deschisa si 3 bai. Apartamentul are vedere libera, dispune de finisaje din clasa premium si este complet mobilat si utilat. Parcul Herastrau se afla la cateva minute distanta de mers, alaturi de restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa. Avantaje si Facilitati Mobilat Complet Sistem încălzire Calorifere Centrală proprie

280000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Exclusivist - Soseaua Nordului - Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 399900 €
Apartament Exclusivist - Soseaua Nordului - Comision 0% Nordului, Bucuresti

Cauti un apartament spatios, cu vecini deosebiti, intr-un bloc cu piscina interioara si sala de fitness pentru relaxare? Ai ajuns exact unde trebuie! ANG Holding va ofera spre achizitie in exclusivitate, cu comision 0%, apartament exclusivist de 4 camere pe Soseaua Nordului, cu acces imediat spre soseaua principala, cu vecini deosebiti, cu spatii de relaxare si de agrement la dispozita dumneavoastra. Blocul dispune de paza 24/24, piscina interioara la demisol si sala de fitness. In pretul apartamentului in afara de serviciile de relaxare se ofera si 2 locuri de parcare in subteran si loc de depozitare in boxa la sobsol. Apartamentul este compus din 4 camere, din care 1 living generos, 3 dormitoare, bucatarie inchisa, 2 bai, dressing generos, loc de dining, depozit pantofar, holuri de acces. Finisajele interioare sunt de calitate superioara, avand toate dotarile necesare. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Va asteptam zilnic la numarul de telefon pentru orice detalii sau pentru vizionari! Va recomandam cu caldura acest apartament fiind printre singurele din zona in ceea ce priveste pretul si calitatea.

399900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ofertă de lansare | Ansamblu cu piscină și facilități Agentie - 0 comision 72000 €
Ofertă de lansare | Ansamblu cu piscină și facilități Nordului, Bucuresti

Apartamentul de 3 camere din ofertă, tip Laussane, este disponibil la etajele 1-M. Laussane este un apartament cu bucătărie spațioasă, semi-închisă, 2 dormitoare, 2 băi și 2 balcoane. Toate apartamentele din ansamblu se livrează finisate cu materiale de calitate bună (parchet, gresie, faianță), obiecte sanitare și centrale individuale. Swiss Lake Residence se dezvoltă pe un teren de 13.000 mp și cuprinde 110 apartamente, organizate în 5 imobile, cu lift, la care se adaugă numeroase locuri de parcare și boxe pentru depozitare. Doar 50% din aria totală a proiectului este destinată construcțiilor. Suprafețele locative interioare sunt completate de zone verzi și spații comune de recreere în aer liber pentru întreaga familie, inclusiv piscină pentru adulți și copii. Ansamblul Swiss Lake Residence se află în nord-estul Bucureştiului, integrat într-o zonă rezidențială modernă, dezvoltată, cu arhitectură unitară, chiar pe malul lacului. Programează o vizionare și descoperă cum poți locui într-o oază, la doar 10 km de centrul Bucureștiului. *Pentru cei care și-ar dori mai mult loc în aer liber, la parter sunt disponibile apartamente tip Laussane cu grădină (contactați-ne pentru oferta de preț).

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațios, cu terasă, vedere la lac - finalizare vara 2018 Agentie - 0 comision 63000 €
Spațios, cu terasă, vedere la lac - finalizare vara 2018 Nordului, Bucuresti

Apartamentul de 2 camere din ofertă, tip Meilen, este disponibil la etajele 1-M, cu vedere către lac - ferestre către vest, sud si est. Meilen este un apartament, cu bucătărie semi-închisă, 2 băi, dressing și terasă spațioasă. Toate apartamentele din ansamblu se livrează finisate cu materiale de calitate bună (parchet, gresie, faianță), obiecte sanitare și centrale individuale. Swiss Lake Residence se dezvoltă pe un teren de 13.000 mp și cuprinde 110 apartamente, organizate în 5 imobile, cu lift, la care se adaugă numeroase locuri de parcare și boxe pentru depozitare. Doar 50% din aria totală a proiectului este destinată construcțiilor. Suprafețele locative interioare sunt completate de zone verzi și spații comune de recreere în aer liber pentru întreaga familie, inclusiv piscină pentru adulți și copii. Ansamblul Swiss Lake Residence se află în nord-estul Bucureştiului, integrat într-o zonă rezidențială modernă, dezvoltată, cu arhitectură unitară, chiar pe malul lacului. Programează o vizionare și descoperă cum poți locui într-o oază, la doar 10 km de centrul Bucureștiului. *Pentru cei care și-ar dori mai mult loc în aer liber, la parter sunt disponibile apartamente tip Meilen cu grădină (contactați-ne pentru oferta de preț).

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(