Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere apartament 2 camere Nordului, Bucuresti Proprietar 1100 €
Inchiriere apartament 2 camere Nordului, Bucuresti Nordului, Bucuresti

Apartament cu doua camere situat la etajul 5 in bloc cu 6 nivele, fara spatii comerciale la parter. Construit in 2004, cu suprafata utila 90,65 + terasa 21, 40mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat. In pretul apartamentului este inclus si locul de parcare subteran + boxa.Blocul este situat stradal, apartamentul are vedere la parcul Herastrau.In zona se gasesc mijloace de transport public, cafenele, restaurante ,parc , hotel, gradinita, scoala, centre fitness, sedii bancare, sedii business.

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Nordului, apartament 4 camere in bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 385000 €
Nordului, apartament 4 camere in bloc nou Nordului, Bucuresti

Va prezentam un apartament cu 4 camere situat intru-un imobil nou, P+3+M in zona de Nord a Capitalei. Beneficiaza de intimitate si liniste! Apartamentul se bucura de o compartimentare foarte reusita cu ferestre generoase si lumina din abundenta, este situat la etajul 1 intr-un imobil cu 5 apartamente format din P+3+M, dispune de o suprafata construita de 212.79 mp si utila totala de 150.24 mp. Este compus din living + bucatarie + 3 dormitoare + baie + 2 grupuri sanitare + 2 holuri + 2 balcoane. - Tamplarie de aluminiu ALUMIL M11000, Geam dublu termoizolant de siguranta 6 float clar/16ar/4.4.2 LowE pentru tamplaria cu parapet 0,00; - Instalatii termice: Centrala termica Beretta de origine Italia cu incalzire in padoseala cu teava Pert Oventrop cu bariera de oxygen si unitate de comanda Viega, distributie si coloane Emmeti - Italia; - Instalatii electrice - tablouri electrice cu sigurante Schneider, pentru zonele umede cu diferential, conductor de cupru, prize si intrerupatoare modulare Gewiz, obiecte iluminat cu becuri cu led si benzi led; - Instalatii sanitare - tevi, mufe, robineti Emmeti - de origine Italia, vas WC suspendat cu capac SOFT CLOSE, paravane dus din sticla, lavoare ceramice cu baza mobilier, toate produsele sanitare - cazi, vase wc, chiuvete, mobilier sunt productie Spania sau Italia. Vasele wc + lavoarele sunt luate de la producatorul de renume Cielo Ceramica, care colaboreaza cu designer-ul Karim Rashid. - Instalatii de climatizare - unitati interioare incastrate in tavane DAIKIN, unitati exetrioare DAIKIN cu trape de acces pentru interior la fiecare apparat, scurgere condens in scurgerile centrale; - Tamplarie interioara - usi tip FILOMURO Blueinterni origine Italia, cu toc ascuns pentru un aspect minimalist (pret catalog 1000 E/buc); - Usi acces in apartament, culoare bitone - gri la exterior si alb la interior cu tripla inchidere, cu izolatie fonica; - Incadramente geamuri realizate din ALUCOBOND (nu din tabla - pentru o mai buna reszistenta mecanica in timp); - Copertina protectie acces in cladire realizata din ALUCOBOND (nu din tabla - pentru o mai buna reszistenta mecanica in timp), copertina acces subsol ALUCOBOND; - Fatada ventilata - Placare casa scarii cu marmura alba; - Balustrada metalica neagra cu mana curenta de stejar; - Parchet triplustratific; - Fiecare apartament beneficiaza de cate o boxa la subsolul cladirii; - Fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare in exteriorul cladirii; Vecinatati: Aleea de promenada a parcului Herastrau, Parcul Bordei, Casa di David, Trattoria, Metrou Aurel Vlaicu. Pret de vanzare: 385.000 Euro. Oferta apartine agentiei RE/MAX, Cod Oferta RMX32244.

385000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Nordului, apartament 2 camere in bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 210000 €
Nordului, apartament 2 camere in bloc nou Nordului, Bucuresti

Va prezentam un apartament cu 2 camere situat intru-un imobil nou, P+3+M in zona de Nord a Capitalei. Beneficiaza de intimitate si liniste! Apartamentul se bucura de o compartimentare foarte reusita cu ferestre generoase si lumina din abundenta, este situat la parterul intr-un imobil cu 5 apartamente format din P+3+M, dispune de o suprafata construita de 105.87 mp si utila totala de 76.22 mp. Este compus din living + bucatarie + dormitor + baie + grup sanitar + hol. - Tamplarie de aluminiu ALUMIL M11000, Geam dublu termoizolant de siguranta 6 float clar/16ar/4.4.2 LowE pentru tamplaria cu parapet 0,00 - Instalatii termice: Centrala termica Buderus de origine germana cu incalzire in padoseala cu teava Pert Oventrop cu bariera de oxigen si unitate de comanda Viega, distributie si coloane Emmeti – Italia; - Instalatii electrice - tablouri electrice cu sigurante Schneider, pentru zonele umede cu diferential, conductor de cupru, prize si intrerupatoare modulare Gewiz, obiecte iluminat cu becuri cu led si benzi led; - Instalatii sanitare - tevi, mufe, robineti Emmeti - de origine Italia, vas WC suspendat cu capac SOFT CLOSE, paravane dus din sticla, lavoare ceramice cu baza mobilier, toate produsele sanitare - cazi, vase wc, chiuvete, mobilier sunt productie Spania sau Italia. Vasele wc + lavoarele sunt luate de la producatorul de renume Cielo Ceramica, care colaboreaza cu designer-ul Karim Rashid. - Instalatii de climatizare - unitati interioare incastrate in tavane DAIKIN, unitati exetrioare DAIKIN cu trape de acces pentru interior la fiecare apparat, scurgere condens in scurgerile centrale; - Tamplarie interioara - usi tip FILOMURO Blueinterni origine Italia, cu toc ascuns pentru un aspect minimalist (pret catalog 1000 E/buc); - Usi acces in apartament, culoare bitone - gri la exterior si alb la interior cu tripla inchidere, cu izolatie fonica; - Incadramente geamuri realizate din ALUCOBOND (nu din tabla - pentru o mai buna reszistenta mecanica in timp); - Copertina protectie acces in cladire realizata din ALUCOBOND (nu din tabla - pentru o mai buna reszistenta mecanica in timp), copertina acces subsol ALUCOBOND; - Fatada ventilata - Placare casa scarii cu marmura alba; - Balustrada metalica neagra cu mana curenta de stejar; - Parchet triplustratific; - Fiecare apartament beneficiaza de cate o boxa la subsolul cladirii; - Fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare in exteriorul cladirii; Vecinatati: Aleea de promenada a parcului Herastrau, Parcul Bordei, Casa di David, Trattoria, Metrou Aurel Vlaicu. Pret de vanzare: 210.000 Euro. Oferta apartine agentiei RE/MAX, Cod Oferta RMX32242.

210000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Nordului, apartament 4 camere in bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 390000 €
Nordului, apartament 4 camere in bloc nou Nordului, Bucuresti

Va prezentam un apartament cu 4 camere situat intru-un imobil nou, P+3+M in zona de Nord a Capitalei. Beneficiaza de intimitate si liniste! Apartamentul se bucura de o compartimentare foarte reusita cu ferestre generoase si lumina din abundenta, este situat la etajul 2 intr-un imobil cu 5 apartamente format din P+3+M, dispune de o suprafata construita de 212.79 mp si utila totala de 151.47 mp. Este compus din living + bucatarie + 3 dormitoare + baie + 2 grupuri sanitare + 2 holuri + 2 balcoane. - Tamplarie de aluminiu ALUMIL M11000, Geam dublu termoizolant de siguranta 6 float clar/16ar/4.4.2 LowE pentru tamplaria cu parapet 0,00; - Instalatii termice: Centrala termica Beretta de origine Italia cu incalzire in padoseala cu teava Pert Oventrop cu bariera de oxygen si unitate de comanda Viega, distributie si coloane Emmeti - Italia; - Instalatii electrice - tablouri electrice cu sigurante Schneider, pentru zonele umede cu diferential, conductor de cupru, prize si intrerupatoare modulare Gewiz, obiecte iluminat cu becuri cu led si benzi led; - Instalatii sanitare - tevi, mufe, robineti Emmeti - de origine Italia, vas WC suspendat cu capac SOFT CLOSE, paravane dus din sticla, lavoare ceramice cu baza mobilier, toate produsele sanitare - cazi, vase wc, chiuvete, mobilier sunt productie Spania sau Italia. Vasele wc + lavoarele sunt luate de la producatorul de renume Cielo Ceramica, care colaboreaza cu designer-ul Karim Rashid. - Instalatii de climatizare - unitati interioare incastrate in tavane DAIKIN, unitati exetrioare DAIKIN cu trape de acces pentru interior la fiecare apparat, scurgere condens in scurgerile centrale; - Tamplarie interioara - usi tip FILOMURO Blueinterni origine Italia, cu toc ascuns pentru un aspect minimalist (pret catalog 1000 E/buc); - Usi acces in apartament, culoare bitone - gri la exterior si alb la interior cu tripla inchidere, cu izolatie fonica; - Incadramente geamuri realizate din ALUCOBOND (nu din tabla - pentru o mai buna reszistenta mecanica in timp); - Copertina protectie acces in cladire realizata din ALUCOBOND (nu din tabla - pentru o mai buna reszistenta mecanica in timp), copertina acces subsol ALUCOBOND; - Fatada ventilata - Placare casa scarii cu marmura alba; - Balustrada metalica neagra cu mana curenta de stejar; - Parchet triplustratific; - Fiecare apartament beneficiaza de cate o boxa la subsolul cladirii; - Fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare in exteriorul cladirii; Vecinatati: Aleea de promenada a parcului Herastrau, Parcul Bordei, Casa di David, Trattoria, Metrou Aurel Vlaicu. Pret de vanzare: 390.000 Euro. Oferta apartine agentiei RE/MAX, Cod Oferta RMX32246.

390000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Nordului, apartament 2 camere in bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 165000 €
Nordului, apartament 2 camere in bloc nou Nordului, Bucuresti

Va prezentam un apartament cu 2 camere situat intru-un imobil nou, P+3+M in zona de Nord a Capitalei. Beneficiaza de intimitate si liniste! Apartamentul se bucura de o compartimentare foarte reusita cu ferestre generoase si lumina din abundenta, este situat la parterul intr-un imobil cu 5 apartamente format din P+3+M, dispune de o suprafata construita de 79.5 mp si utila totala de 56.91 mp. Este compus din living + bucatarie + dormitor + baie + hol - Tamplarie de aluminiu ALUMIL M11000, Geam dublu termoizolant de siguranta 6 float clar/16ar/4.4.2 LowE pentru tamplaria cu parapet 0,00 - Instalatii termice: Centrala termica Buderus de origine germana cu incalzire in padoseala cu teava Pert Oventrop cu bariera de oxigen si unitate de comanda Viega, distributie si coloane Emmeti – Italia; - Instalatii electrice - tablouri electrice cu sigurante Schneider, pentru zonele umede cu diferential, conductor de cupru, prize si intrerupatoare modulare Gewiz, obiecte iluminat cu becuri cu led si benzi led; - Instalatii sanitare - tevi, mufe, robineti Emmeti - de origine Italia, vas WC suspendat cu capac SOFT CLOSE, paravane dus din sticla, lavoare ceramice cu baza mobilier, toate produsele sanitare - cazi, vase wc, chiuvete, mobilier sunt productie Spania sau Italia. Vasele wc + lavoarele sunt luate de la producatorul de renume Cielo Ceramica, care colaboreaza cu designer-ul Karim Rashid. - Instalatii de climatizare - unitati interioare incastrate in tavane DAIKIN, unitati exetrioare DAIKIN cu trape de acces pentru interior la fiecare apparat, scurgere condens in scurgerile centrale; - Tamplarie interioara - usi tip FILOMURO Blueinterni origine Italia, cu toc ascuns pentru un aspect minimalist (pret catalog 1000 E/buc); - Usi acces in apartament, culoare bitone - gri la exterior si alb la interior cu tripla inchidere, cu izolatie fonica; - Incadramente geamuri realizate din ALUCOBOND (nu din tabla - pentru o mai buna reszistenta mecanica in timp); - Copertina protectie acces in cladire realizata din ALUCOBOND (nu din tabla - pentru o mai buna reszistenta mecanica in timp), copertina acces subsol ALUCOBOND; - Fatada ventilata - Placare casa scarii cu marmura alba; - Balustrada metalica neagra cu mana curenta de stejar; - Parchet triplustratific; - Fiecare apartament beneficiaza de cate o boxa la subsolul cladirii; - Fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare in exteriorul cladirii; Vecinatati: Pret de vanzare: 165.000 Euro Oferta apartine agentiei RE/MAX, Cod Oferta RMX32232.

165000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 850 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Proprietar inchiriez ap 2 cam Sos Nordului, Lighthouse Residence, Cartierul Francez bloc 2018, mobilat complet, echipat AEG/Electrolux, hota, combina frigo incorporata, masina spalat vase, masina spalat rufe, ACx2 Daikin, TVx2, centrala proprie, et 3/5, balcon, lift, garaj subteran, boxa. Nou, prima inchiriere, luminos orientat SE, 5 min de mers pe jos de parc Herastrau.

850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Apartament cu doua camere situat la etajul 5 in bloc cu 6 nivele, fara spatii comerciale la parter. Construit in 2004, cu suprafata utila 90,65 + terasa 21, 40mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat. In pretul apartamentului este inclus si locul de parcare subteran + boxa.Blocul este situat stradal, apartamentul are vedere la parcul Herastrau.In zona se gasesc mijloace de transport public, cafenele, restaurante ,parc , hotel, gradinita, scoala, centre fitness, sedii bancare, sedii business.

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 925 EURO lunar Proprietar 925 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 925 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Apartamentul are 3 camere, este decomandat, cu o suprafata utila de 80 mp si este situat la etajul 1 intr-un imobil cu supraveghere video. Este format din living cu bucatarie deschisa tip open space, hol, o baie cu cada, o baie cu dus si doua dormitoare. Apartamentul se inchiriaza mobilat cu bucatarie complet echipata si utilata. Dispune de mobilier modern, TV, masina de spalat rufe, centrala termica proprie, aspirator iar la bucatarie de plita, cuptor, hota, frigider, masina de spalat vase. Apartamentul are 1 loc de parcare in subteran. Se afla in apropiere de metrou Aurel Vlaicu si Mall Promenada (7 min), Parcul Herastrau/Caramfil (3 min), zona Baneasa.

925 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa 7 camere Bucuresti, Nordului - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere casa 7 camere Bucuresti, Nordului - 2500 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Inchiriez vila, P+1E, suprafata utila 235 mp, in zona Nordului - Herastrau, in stare buna, finisaje de buna calitate, 6 dormitoare + salon sufragerie, camera subsol, dressinguri, 5 bai, bucatarie utilata complet, piscina exterioara incalzita, utilaje + sala sport, terasa, gradina amenajata, parcare autoturisme, poarta electrica, sisteme video de supraveghere. Disponibilitate: incepand cu 15 August 2019 Numar balcoane: 2 , Numar terase: 1 , Destinatie: De vacanta,Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate,Iluminat stradal,Mijloace de transport in comun , Utilitati generale: Apa,Canalizare,CATV,Curent,Gaz,Telefon , Sistem incalzire: Calorifere,Centrala proprie , Climatizare: Aer conditionat , Acces internet: Cablu,Fibra optica,Wireless , Stare interior: Buna , Ferestre cu geam termopan: PVC , Usa intrare: Metal , Podele: Gresie,Parchet , Usi interior: Lemn , Pereti: Faianta,Vopsea lavabila , Alte spatii utile: Boxa la subsol,Debara,Terasa,WC serviciu m2, Bucatarie: Mobilata,Utilata , Contorizare: Apometre,Contor gaz , Mobilat: Complet , Electrocasnice: Aragaz,Cuptor cu microunde,Frigider,Hota,Masina de spalat rufe,TV , Diverse: Telecomanda poarta acces auto , Dotari imobil: Acoperis,Curte,Gradina,Interfon,Piscina exterioara , Servicii hoteliere: Paza , Numar nivele: S+P+1E , Locuri parcare: 2 , Structura de rezistenta: caramida , Invelitoare acoperis: Tabla , Suprafata terenului: 270,0 m2, Suprafata utila: 235,0 m2, Suprafata construita: 235,0 m2, Numar camere: 7 , Numar bai: 5 , Anul constructiei: 2009 , Incalzire: centrala proprie ,

2500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 1300 EURO lunar Proprietar 1300 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 1300 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Particular ofer spre inchiriere apartament 3 camere, utilat si mobilat modern, 120 mp, et 5, doua grupuri sanitare, balcon, un loc de parcare in garaj, 1300 Euro , tel 0762 000 021 Numar nivele: 6 , Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 120,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 5 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 2007 , Incalzire: incalzire centralizata ,

1300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Nordului - 210000 EURO Proprietar 210000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Nordului - 210000 EURO Nordului, Bucuresti

Apartament soseaua nordului 2 camere. pret usor negociabil. pentru mai multe detalii contact: 720 - arata telefon -

210000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 750 EURO lunar Proprietar 750 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 750 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Apartament superb, localizat in Satul Francez, Sos. Nordului, bloc nou P+4, terasa exterioara tip gradina, mobilat si utilat complet, 1 loc parcare subterana, 2 camere (50 mp interior + 50 mp terasa exterioara), parter inalt (cu terasa spre o curte interioara), centrala proprie

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 175000 EURO Proprietar 175000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 175000 EURO Nordului, Bucuresti

Inchiriez apartament de 2 camere mobilat SI utilat lux, confort 1, cu terasa foarte mare ideals pentru relaxare in familie, situat la etajul 5 situat in zona Herastrau- Intrarea Epocii. - apartamentului nr. 23, situat in Municipiul Bucuresti, Sector 1, Intrarea Epocii nr. 8-12, la etajul 5, compus din living, in suprafata de 19,45 mp, dormitor, in suprafata de 13,15 mp, hol, in suprafata de 1,50 mp, hol, in suprafata de 2,74 mp, baie, in suprafata de 6,50 mp, bucatarie, in suprafata de 8,26 mp, balcon, in suprafata de 2,72 mp, terasa, in suprafata de 22,96 mp, in suprafata utila de 51,60 mp, suprafata totala de 77,28 mp si o suprafasa construita de 89,70 mp, . - locul de parcare este inclus in pret. Numar bucatarii: 1 , Numar balcoane: 2 , Numar garaje: 1 , Confort: Lux , Numar nivele: 6 , Locuri parcare: 1 , Structura de rezistenta: caramida , Vecinatati: parcul herastrau aeroport otopeni mall baneasa , Disponibilitate proprietate: imediata , Suprafata utila: 52,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 5 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 2016 , Incalzire: centrala proprie ,

175000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 800 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Apartmant 2 camere, 5 minute de parcul Herestrau(Nordului), semidecomandat, dotat, mobilat , bloc nou

800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Particular ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere situat la etajul 2/6, orientarea tuturor ferestelor spre SUD, modern mobilat si utilat cu o suprafata utila de 90mp, mobilier si electrocasnice noi si de foarte buna calitate, liber. Amplasat in zona Herastrau/ Sos Nordului, Intrarea Epocii nr. 30. LOC DE PARCARE inclus in pretul chiriei Chirie 1100euro/luna NEGOCIABIL Vecinatati: Parcul Herastrau, metrou Aurel Vlaicu Se asigura contract inchiriere

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, Nordului - 1750 EURO lunar Proprietar 1750 €
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, Nordului - 1750 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Apartament duplex P+1E/S+P+5E,constructie 2007,ACD=291 mp,AUD=254 mp, living-dining cu bucatarie americana=61 mp, mobilate si utilate, 3 dormitoare (24, 32 si 33 mp),2 bai, cu cada/cabina dus,1 WC de serviciu,2 terase=88 mp (44 mp-sera incalzita+22 mp+22 mp),2 garaje,pentru 3 masini + boxa, in subsol cu usi cu telecomanda,finisaje de lux,parchet,ferestre termopan,aer conditionat,video interfon,mobilier de calitate superioara,pretabil pentru resedinta de lux, birouri firme,cabinet avocatura,cabinet medical.Locatia se afla la 100m de Sos. Nordului,Parcul Herastrau,intr-o zona rezidentiala de lux, cu cladiri de birouri,sedii de banci,hoteluri. https://vimeo.com/183788692 INCHIRIERE: 1.750 euro/luna Two floor apartment in Herastrau Park one of the most desirable/aerated area of Bucharest city.254 area sqm, living room-dining with american kitchen=61 sqm, furnished and equipped, 3 bedrooms sqm), 2 bathrooms, with tub/shower, 1 toilet, 2 terraces=88 sqm (44 sqm -wintergarden+22 sqm+22 sqm), 2 garages, for 3 cars. My place is close to nightlife, family-friendly activities, and the airport. My place is good for couples, solo adventurers, business travelers, and families with children. https://vimeo.com/183788692, numar etaj: 2, numar camere: 4, numar loc de parcare: 2, numar bai: 2, suprafata utila: 254, anul constructiei: 20072 Confort: Lux , Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 2 , Suprafata utila: 254,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 2 , Etaj: parter , Anul constructiei: 20072 , Incalzire: altele ,

1750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 2500 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Proprietar inchiriez apartament de 3 camere situat la parterul imobilului construit in 2005. Apartamentul dispune de 2 dormitoare cu 2 bai incluse si acces catre terasa-gradina, baie de servici, bucatarie inchisa mobilata si utilata, living generos cu o suprafata de 60 mp cu iesire pe terasa-gradina. Apartamentul este complet mobilat si utilat cu mobilier Mobexpert - gama lux, si dispune de un loc de parcare in garajul subteran, de internet wireless, cablu TV si satelit, linie telefonica, supraveghere video 24H, paza.

2500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 1000 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Proprietar, apartament 2 camere, 85 mp, bloc 2008, et 2/4, lift, paza, aer conditionat, curte interioara, situat pe strada Aron Cotrus, imediat langa satul Francez/soseaua Nordului/ parc Herastrau. Apartamentul dispune si de un loc de parcare la subteran (incalzire, paza, acces telecomanda). Apartamentul se inchiriaza nemobilat la pretul de 1000 euro/luna. La cerere se poate mobila/amenaja in functie de dorinta chiriasului, conditiile urmand a fi negociate direct cu acesta. Colaborez cu orice agentie, dar nu inchei contracte de exclusivitate cu nimeni.

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 360000 EURO Proprietar 360000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 360000 EURO Nordului, Bucuresti

APARTAMENT MOBILAT MODERN , SUPR.CONSTR .210 MP,SUPRAFATA UTILA 170 MP, ET.2, /4 SI 2 LOCURI PARCARE., Etaj: Etaj 2, Confort: Lux, numar etaj: 2, numar camere: 3, numar loc de parcare: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 170 Confort: Lux , Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 2 , Suprafata utila: 170,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 2 , Incalzire: altele ,

360000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 1700 EURO lunar Proprietar 105000 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Nordului - 1700 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Penthouse 3 camere, 110 mp , etaj 5/5, situat la 1 minut de parcul Herastrau intr-un bloc de apartamente construit inl 2010. Proprietatea se afla la prima inchiriere si beneficiaza de finisaje si mobila premium. Este complet utilata cu electrocasnice si beneficiaza de instalatie de climatizare automata. Terasa are 30 de mp, avand si o copertina retractabila electric. Apartamentul dispune de un loc de parcare in subteran.

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 1 EURO lunar Proprietar 1 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 1 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Inchiriere Apartament 3 camere Nordului Particular ofer spre inchiriere apartament 3 camere, utilat si mobilat modern, 120 mp, et 5, doua grupuri sanitare, balcon, un loc de parcare in garaj, 1300 Euro , tel 0762 000 021

1 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Nordului - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Nordului - 1000 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Proprietar, 2 camere, Aron Cotrus / sos Nordului/ Herastrau Proprietar, apartament 2 camere, 85 mp, bloc 2008, et 2/4, lift, paza, aer conditionat, curte interioara, situat pe strada Aron Cotrus, imediat langa satul Francez/soseaua Nordului/ parc Herastrau. Apartamentul dispune si de un loc de parcare la subteran (incalzire, paza, acces telecomanda). Apartamentul se inchiriaza nemobilat la pretul de 1000 euro/luna. La cerere se poate mobila/amenaja in functie de dorinta chiriasului, conditiile urmand a fi negociate direct cu acesta. Colaborez cu orice agentie, dar nu inchei contracte de exclusivitate cu nimeni.

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Nordului - 780 EURO lunar Proprietar 780 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Nordului - 780 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Inchiriere apartament 2 camere Soseaua Nordului Apartament superb, localizat in Satul Francez, Sos. Nordului, bloc nou P+4, terasa exterioara tip gradina, mobilat si utilat complet, 1 loc parcare subterana, 2 camere (50 mp interior + 50 mp terasa exterioara), parter inalt (cu terasa spre o curte interioara)

780 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Nordului - 1600000 EURO Proprietar 1600000 €
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Nordului - 1600000 EURO Nordului, Bucuresti

Vila nordului Vand/inchiriez vila herastrau cu suprafata de 630 m construiti,teren 444 m.(subsol,parter si etaj).detalii telefonic.(ideal pentru clinica,ambasada,gradinita...)

1600000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Proprietar inchiriez apartament 3 camere Nordului Proprietar ofer spre inchiriere apartament 3 camere in zona Soseaua Nordului, Intrarea Epocii, la numai 2 minute de intrarea in parcul Herastrau; blocul este din 2008. Este un bloc linistit compus din 2 scari a cate 14 apartamente.Apartamentul este la etajul 2/6, terasa are 12 metri patrati, finisaje noi, moderne, mobilat utilat complet modern, bucatarie deschisa utilata complet, garaj subteran, liber, usor negociabil

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Proprietar inchiriez 3 camere Soseaua Nordului Proprietar inchiriez 3 camere Soseaua Nordului Proprietar ofer spre inchiriere apartament 3 camere in zona Soseaua Nordului, Intrarea Epocii, la numai 2 minute de intrarea in parcul Herastrau; blocul este din 2008. Este un bloc linistit Proprietar ofer spre inchiriere apartament 3 camere in zona Soseaua Nordului, Intrarea Epocii 30, la numai 2 minute de intrarea in parcul Herastrau; blocul este din 2008. Este un bloc linistit compus din 2 scari a cate 14 apartamente.Apartamentul este la etajul 2/6, terasa are 12 metri patrati, finisaje noi, moderne, mobilat utilat complet modern, bucatarie deschisa utilata complet, garaj subteran, liber, usor negociabil

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Nordului - 1100 EURO lunar Nordului, Bucuresti

Soseaua Nordului proprietar inchiriez 3 camere Soseaua Nordului proprietar inchiriez 3 camere Proprietar ofer spre inchiriere apartament 3 camere in zona Soseaua Nordului, Intrarea Epocii, la numai 2 minute de intrarea in parcul Herastrau, blocul este din 2008. Este un bloc linistit, Proprietar ofer spre inchiriere apartament 3 camere in zona Soseaua Nordului, Intrarea Epocii 30, la numai 2 minute de intrarea in parcul Herastrau; blocul este din 2008. Este un bloc linistit compus din 2 scari a cate 14 apartamente.Apartamentul este la etajul 2/6, terasa are 12 metri patrati, finisaje noi, moderne, mobilat utilat complet modern, bucatarie deschisa utilata complet, garaj subteran, liber, usor negociabil

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.