Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  apartament Bucuresti, Cantemir  - 89500 EURO Proprietar 89500 €
Vanzare apartament Bucuresti, Cantemir - 89500 EURO Cantemir, Bucuresti

Vitan, Mihai Bravu, 2 min metrou Mihai Bravu metrou Mihai Bravu, proiect nou, 89.500 € + tva 5%, locuri de parcare subteran si suprateran, finisaje la alegerea clientului incluse in pret; Lansarea proiectului Global City Residence Mihai Bravu vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu o localizare semicentrala, proiectul fiind amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului si Delta Vacaresti. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan . Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic .Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa” .

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Bucuresti, Cantemir  - 47000 EURO Proprietar 47000 €
Vanzare apartament Bucuresti, Cantemir - 47000 EURO Cantemir, Bucuresti

Cantemir, Marasesti, renovata complet, totul nou ne folosit, centrala proprie, bloc fara risc seismic,

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere  decomandat Bucuresti, Cantemir  - 82500 EURO Proprietar 82500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 82500 EURO Cantemir, Bucuresti

Apartament 2 camere decomandat, spatios si luminos, la 7 minute distanta de Piata Unirii si 15 minute de Centrul Vechi. Blocul beneficiaza de zone verzi ingrijite atat in fata cat si in spate. In spatele blocului se regaseste un loc de joaca modern, ideal pentru familiile tinere cu copii. Scara blocului este ingrijita, supravegheata video si dispune de 2 lifturi noi. Blocul nu prezinta risc seismic, a fost anvelopat (reabilitat termic) in 2015 si este foarte eficient din punct de vedere energetic. In fata blocului sunt disponibile locuri de parcare la umbra, viitorul proprietar al apartamentului avand posibilitatea de a inchiria pana la 2 locuri de la Primaria Sectorului 4. In vecinatate regasim: Scoala Gimnaziala nr. 79 si Colegiul National Ion Creanga (50m), Școala Gimnaziala Ienachita Vacarescu (100m), Gradinita Nr. 30 (150m), Piata Unirii, statie tramvai (20m) metrou Unirii/Tineretului (7 minute), Sectia de Politie nr. 14 (50m), Parcul Carol (10 min), Parcul Tineretului (10 min), restaurante, baruri, cafenele etc. Apartamentul este potrivit pentru atat pentru o un cuplu tanar, pentru o familie cu copii, cat si pentru o investitie, fiind ideal pentru inchiriere fara alte costuri cu renovarea.

82500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(