Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  1 camere Bistrita Nasaud, Bretea  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 1 camere Bistrita Nasaud, Bretea - 15000 EURO Bretea, Bretea , jud. Bistrita Nasaud

Vind casuta de vacanta compusa din 1camera de 4/4 metri plus 1 spatiu nefinisat care se poate transforma in bucatarie sau baie de 2/4 metri terasa ,miniatelier si o cabana.Casuta este noua construita de mine din bca.Terasa este din lemn.Suprafata terenului este de 2000 mp (20 ari).Pe teren se afla peste 60 pomi fructiferi tineri unii pe rod si gradina arabila.Drumul este afaltat.Intre drum si casuta este un spatiu pe care se poate construi o casa mare la nevoie.Satul este racordat la apa curenta.Casa are proiect ,autoririzatie de constructie.Casa si terenul sint intabulate detin acte la zi se poate vinde prin notariat cu acte in regula.

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.